AKCIJE

 • -20%

  BOOM GAINER 3KG

  QNT BOOM je gainer naučno formulisan za povećanje mišićne mase i snage. Ovaj snažni kompleksni gainer bogat je kalorijama i moćnim nutrijentima poput Amino Blast-a (kompleks aminokiselina), kreatina, glutamina itd. koji pomažu oporavku i nakon najintenzivnijih treninga te porastu mišićne mase.

  4,200.00 din. 3,360.00 din.
 • -17%

  LOGO HOODED JACKET

  Materijal: 80% pamuk i 20% poliester

  5,990.00 din. 4,990.00 din.
 • -16%

  WHEY NEX PROTEIN 2.2KG

  Carbelac® je spektar koncentrata proteina surutke koji kombinuju izvanredne funkcionalne i nutritivne osobine.

  Izuzetno ukusni, koncentrati proteina surutke su odlican izvor proteina surutke, i imaju visok nivo amino kiselina razgranatog lanca (BCAA), ukljucujuci leucin.

   

  5,350.00 din. 4,500.00 din.
 • -28%

  GLUTAMINE 500GR

  Xline Glutamine je L-glutamine najviseg kvaliteta namenjen da poboljsa regenerativne svojstva misicnih celija. Intenzivan trening dovodi do mikro-ostecenja misicnih vlakana i njihova brza regeneracija omogucava njihovo ponovljeno izlaganje maksimalnom opterecenju.

   

  2,650.00 din. 1,900.00 din.
 • -16%

  WHEY CORE 227O GR.

  6,200.00 din. 5,200.00 din.
 • -52%

  WOMEN“S NEW JERSY SWEAT SHORTS

  2,900.00 din. 1,400.00 din.
 • -9%

  COMBAT 100% WHEY 907GR

  COMBAT WHEY PROTEIN – MUSCLEPHARM

  – mikrofiltiran protein surutke koji podstiče brzo povećanje mišićne mase
  – sadrži anabolne amino kiseline u prirodnom obliku
  – skraćuje vreme oporavka
  – povećava količinu azotoksida u mišićima
  – podstiče sintezu muskularnih proteina i rast bezmasne mišićne mase

  4,050.00 din. 3,700.00 din.
 • -27%

  WAXY MEIZE 1.36KG

  Waxy Maize su posebni ugljeni hidrati iz kukuruza koji deluju znatno efikasnije nego maltodekstrin ili dekstroza, pa čak i bolje nego Vitargo. Osim obnove potrošenih energetskih zaliha, punjenje glikogenskih depoa je ujedno i signal za pokretanje prirodne anaboličke izgradnje mišića i ubrzanje oporavka.

  Preporuka za korišćenje: 2 merice ili 45 gr rastvoriti u hladnoj vodi i konzumirati tokom i odmah nakon treninga.
  Ukus: natural
  Pakovanje: 1,36 kg

  2,480.00 din. 1,800.00 din.
 • -10%
  proteina surutke

  WHEY NEX PROTEIN 5KG

  Carbelac® je spektar koncentrata proteina surutke koji kombinuju izvanredne funkcionalne i nutritivne osobine.

  Izuzetno ukusni, koncentrati proteina surutke su odlican izvor proteina surutke, i imaju visok nivo amino kiselina razgranatog lanca (BCAA), ukljucujuci leucin.

  8,850.00 din. 8,000.00 din.
 • -7%

  WHEY NEX PROTEIN 700GR

  Carbelac® je spektar koncentrata proteina surutke koji kombinuju izvanredne funkcionalne i nutritivne osobine.

  Izuzetno ukusni, koncentrati proteina surutke su odlican izvor proteina surutke, i imaju visok nivo amino kiselina razgranatog lanca (BCAA), ukljucujuci leucin.

  2,250.00 din. 2,100.00 din.
 • -22%

  BCAA EAA STRONG 800GR.

  BCAA EAA STRONG je pogodan za sportiste iz sportova izdrzljivosti i snage, za profesionalce ali i za sve one koji se rekreativno bave sportom, i sve koji zele da steknu ili odrze misicnu snagu ili masu. Mozete ga koristiti u bilo koje doba dana, narocito posle treninga za BRZI i KOMPLETNIJI oporavak. To je savrsen proizvod za svakoga ko zeli da izgradi cistu misicnu masu, spreci katabolizam misica, skine masne naslage ili da ima vise energije.

  Bez obzira na vase godine ili nivo atletskih sposobnosti, svima su nam potrebne sve EAA da bismo izgledali, osecali se, i trenirali najbolje sto mozemo. BCAA EAA STRONG vam moze pomoci da to postignete!

  4,900.00 din. 3,800.00 din.
 • -20%

  BULGARIAN TRIBULUS 90CAP

  Decenijama skrivana tajna dizača tegova!
  Dugo vremena  su naučnici i sportisti zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju.Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme.Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini Tribulus je korišćen kao sredstvo za regulisanje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sistema. Praktikovan je i kao antiseptik i blagi diuretik.
  Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sledeći savet: Kada kupujete Tribulus gledajte koliko ima supstance “Saponis”, to jest aktivne substance u Tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4% do 5%, srednji od 20% do 29% i najači koji se mogu naći 45% aktivnih saponina. Najkvaliteniji su oni koji su rađeni prema zaštićenoj Bugarskoj tehnologiji.

  Sastav 1 kapsule: 750 mg – 100% Bulgarian Tribulus Terestris sa 45% saponins.
  Preporučena upotreba: 1 do 4 kapsule dnevno u trajanju 6-8 nedelja, a zatim ako želite možete ponoviti ciklus. Neki sportisti ga koristite sat vremena pre treninga. Pre korišćenja konsultovati stručno lice.
  Pakovanje: 90 kapsula.

  3,200.00 din. 2,560.00 din.
 • -29%

  ENERGY SPORT ZERO 355ml

  ENERGY-SPORT-ZERO--355ML-txt

  350.00 din. 250.00 din.
 • -10%
  glutaminglutamin

  L-GLUTAMINE 1Kg

  L-Glutamin je neesencijalna aminokiselina koja se nalazi u proteinima. Glutamin je neurotransmiter u mozgu gde predstavlja izvor energije i medijator glutaminske kiseline i GABA. Nastaje od glutaminske kiseline u reakciji koja zahteva vitamin B6 kao kofaktor. Najzastupljenija je aminokislina u organizmu i čini 60% rezervi aminokiselina u mišićima. Kod zdravih osoba koncentracija gltamina u plazmi je 3-4 puta viša u odnosu na ostale aminokiseline. Skorija istraživanja ukazuju da nivo glutamina u plazmi značajno opada nakon samo jednog intenzivnog treninga trčanja.

  4,200.00 din. 3,800.00 din.
 • -12%
  GlutaminGlutamin

  L-GLUTAMINE 500gr

  L-Glutamin je neesencijalna aminokiselina koja se nalazi u proteinima. Glutamin je neurotransmiter u mozgu gde predstavlja izvor energije i medijator glutaminske kiseline i GABA. Nastaje od glutaminske kiseline u reakciji koja zahteva vitamin B6 kao kofaktor. Najzastupljenija je aminokislina u organizmu i čini 60% rezervi aminokiselina u mišićima. Kod zdravih osoba koncentracija gltamina u plazmi je 3-4 puta viša u odnosu na ostale aminokiseline.

  2,500.00 din. 2,200.00 din.
 • -11%

  L-GLUTAMINE 300gr

  L-Glutamin je neesencijalna aminokiselina koja se nalazi u proteinima. Glutamin je neurotransmiter u mozgu gde predstavlja izvor energije i medijator glutaminske kiseline i GABA. Nastaje od glutaminske kiseline u reakciji koja zahteva vitamin B6 kao kofaktor. Najzastupljenija je aminokislina u organizmu i čini 60% rezervi aminokiselina u mišićima. Kod zdravih osoba koncentracija gltamina u plazmi je 3-4 puta viša u odnosu na ostale aminokiseline. Skorija istraživanja ukazuju da nivo glutamina u plazmi značajno opada nakon samo jednog intenzivnog treninga trčanja. Smatra se da glutamin igra važnu ulogu u funkcionisanju imunog sistema. Intenzivna fizička aktivnost može imati negativan efekat na imuni sistem s obzirom da u toku intenzivnih treninga potrebe mišića i drugih organa su toliko visoke da imuni sistem može ostati bez glutamina što se odražava na njegovo funkcionisanje. Glutamin se koristi kod atletičara zbog jakog antikataboličkog efekta koji neutralizuje efekat kortizola (steroidni hormon sa jakim kataboličkim dejstvom) čiji su nivoi povišeni u toku intenzivnog vežbanja. Glutamin je važan u procesu regeneracije tkiva. Glutamin podržava izgradnju i jačanje mišićnog tkiva i zato se preporučuje svim sportistima koji žele da dobiju čistu mišićnu masu.

  Ukus: Neutralan

  Pakovanje: 300 gr.

  1,800.00 din. 1,600.00 din.
 • -15%

  WHEY Ultrafiltration Protein 2.27Kg

  maxler_whey_protein_5_lbs_chocolate

  5,980.00 din. 5,100.00 din. RASPRODATO
 • -28%

  GLUTAMINE 300gr

  Glutamine Xline

  Neto masa: 300gr

  Velicina porcije: 5 gr

  Broj porcija po pakovanju: 60

  Xline Glutamine je L-glutamine najviseg kvaliteta namenjen da poboljsa regenerativne svojstva misicnih celija. Intenzivan trening dovodi do mikro-ostecenja misicnih vlakana i njihova brza regeneracija omogucava njihovo ponovljeno izlaganje maksimalnom opterecenju.

  NACIN UPOTREBE: 1 porcija ujutru odmah nakon budjenja, 1 porcija odmah posle treninga. Uputstvo za upotrebu: 1 porcija od 5gr proizvoda rastvorena u kolicini od 300 ml vode ili soka, promuckati u sejkeru.

  Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

  1,950.00 din. 1,400.00 din.
 • -32%

  Beta Alanine

  Dobrobiti od Beta Alanina u sportu potvrđene naučnim studijama u dvanaesto nedeljnom ispitivanju:

  1. Povećava eksplozivnost u treningu i utiče na snagu izbačaja
  2. Povećava mišićnu masu
  3. Povećava dužinu anaerobnog vežbanja
  4. Povećava intezitet treninga i omogućava da se vežba duže i jače, daje dodatna ponavljanja u serijama
  5. povećava mišićnu izdržljivosti i odlaže zamor mišića

  Za svo ovo vreme istraživanja na vežbačima su rađene biohemijske, hormonalne i hematološke analize i nisu primećene nikakve negativne promene u telu, što znači da je Beta Alanin potpuno bezbedan suplement.

  Beta Alanin je za ozbiljnije vežbače i veoma je koristan sportistima koji su izloženi dugotrajnom naporu, koji učestvuju na turnirima i nemaju dovoljno vremena za oporavak, kao i onima koji ulaze u period intezivnih i napornih treninga.

  Preporuka za korišćenje: 2 kapsule sa čašom vode dva puta dnevno, na dan treninga isto piti dva puta dnevno sem što se jedna porcija pije 30 minuta pre treninga.

  Sastav: na 2 kapsule 1500 mg Beta Alanina.

  Pakovanje: 100 kapsula

  2,650.00 din. 1,800.00 din.
 • -26%

  Whey Shake 2.27kg

  Whey Shake™-ov jedinstven proteinski izvor je čist, zdrav whey protein koncentrat. Iako je često da se doda mala količina whey protein izolata ili hidrolizata (whey peptida) u formulu da bi se dodala na listu sastojaka na etiketu, mi smo odlučili da idemo drugačijim putem kada smo napravili Whey Shake™.
  Umesto da prevarimo naše mušterije, nama je drago da objavimo da Whey Shake™ sadrži samo whey koncentrat. Ovaj nivo istinitosti nema smisla ako Whey Shake™ sadrži jeftin, lošiji denaturisan whey protein koji ima loš ukus, meša se užasno i ne iskoristi se kako treba. Naprotiv, Whey Shake™ sadrži samo Promina™ whey protein koncentrat – najčistiji, najzdraviji, najukusniji whey protein koncentrat koji se odlično muti.

  Način upotrebe: Konzumirajte Whey Shake™ 2 do 3 puta dnevno, u zavisnosti od vaših proteinskih potreba. Zapamtite, najbolje vreme da konzumirate protein je odmah nakon buđenja ujutru, posle naporne fizičke aktivnosti kao što je dizanje tegova, i pre spavanja.

  Pakovanje: 2,2 kg

  6,200.00 din. 4,600.00 din. RASPRODATO
 • uspeh u bodi-bildinguuspeh u bodi-bildingu

  B I G 7Kg

  Šta sadrži?
  Slava i uspeh u bodi-bildingu rezervisani su za najupornije, najsnažnije, elitne pojedince koji svoje telo svakodnevno sistematski i stručno podvrgavaju maksimalnom naprezanju pri savlađivanju tona i tona tereta.

  Međutim, ti za uspeh predodređeni pojedinci su i dovoljno mudri da znaju da je njihovom telu neophodna zdrava i jaka hrana, koja će efikasno nadoknaditi svu napornim treninzima iscrpljenu energiju i koja će ih najbrže dovesti do uspeha za koji su i predodređeni.

  Imajući to u vidu, trener šampiona Joe Weider kreirao je BIG, megakalorijsku mešavinu proteina, vitamina, aminokiselina, enzima, minerala i ostalih hranljivih sastojaka, neophodnih za brzo povećanje telesne težine i mišićne mase. Zbog svog sastava BIG predstavlja više od izvora neophodnih kalorija. On je koncentrovan, zdrav i ukusan hranljivi napitak, dokazan na najvećim šampionima današnjice.

   

  4,900.00 din.
 • -24%

  Lean Body Bar

  Novi Lean Body Bars Gold sa trostrukim slojem punjenja ima ukus poput najboljih čokoladica.

  Tri ukusa:
  Caramel Almond Fudge
  Caramel Peanut Caramel
  Caramel Cookies Twist

  Novi troslojni Lean Body Gold Hi-Protein Energy Bar je najukusnija čokoladica koju je Labrada ikada proizveo. Uz toliku bogatstvo ukusa pomislićete kako to uopšte može biti korisno i zdravo! Ova čokoladica sadrži 30g vrlo kvalitetnih proteina, vrlo malo šećera. Osvojila je zlatnu medalju za ukus dodeljenu od strane American Tasting Institute-a. I za razliku od ostalih proteinskih čokoladnica , Lean Body GOLD sadrži upravo ono što je napisano na etiketi… Dobar kao zlato!

  Upotreba : jedite i uživajte

  Čokoladica u pakovanju: 12
  sadržaj (1 čokoladica, 80 g):

  Količina %D.V.
  Ukupno kalorija 300
  Kalorija iz masti 90
  Ukupno masti 10g 11%
  Zasićene masti 6g 30%
  Holesterol 5 mg 5%
  Natrijum 290 mg 5%
  Kalijum 160 mg 5%
  Ukupno ugljenih hidrata 29 g 10%
  Vlakna 1 g 4%
  Šećer 7 g
  Proteini 30g 60%

  Vitamin A 0%
  Vitamin C 0%
  Kalcijum 15%
  Gvoždje 6%

  Procenat dnevnih vrednosti temelji se na ishrani od 2000 kalorija. Zavisno o Vašim potrebama, unos može biti veći ili manji.
  Dnevna vrednost (D.V.) nije utemeljena
  Ostali sastojci: LeanPro® Gold proteinska mešavina (izolat surutke, kazein, izolat proteina iz soje, maltitol, želatina, glicerin, modifikovano palmino ulje, voda, šećer, mlečni proteini, prirodne i veštačke arome, sukraloza).

  Pakovanje: 84 grama.

  370.00 din. 280.00 din.
 • -24%
  povećala mišićna masapovećala mišićna masa

  Lean Body MRP

  Svaki uspešan bodibilder, od amatera do profesionalca, jede najmanje šest puta dnevno.  Bodibilderi znaju da je potrebno najmanje šest obroka dnevno da bi se povećala mišićna masa i organizam održao u fazi anabolizma, što znači dobijanje više mišića, nego što se razgradi tokom treninga.

   

  370.00 din. 280.00 din.
 • -5%
  Visokoproteinski instant napitakVisokoproteinski instant napitak

  Lean Body RTD

  • 40g LeanPro® Proteina
  • Bez šećera, trans masti i laktoze
  • Fantastični ukusi

  Visokoproteinski instant napitak kremastog ukusa. Praktičan je za nošenje, lako se konzumira na bilo kom mestu i u bilo koje vreme. Odličan kao zamena za obrok, pogotovo ako ste na putu ili u stisci sa vremenom. Dobijen je iz visokokvalitetnog proteina mleka koje ne sadrži laktozu i sadrži vlakna koja olakšavaju njegovu apsorpciju. Idealan je kao dodatak ishrani tokom dijeta i u fazi rada na mišićnoj masi.

  Preporučena upotreba: uzimati jednu porciju (500 ml) dnevno nakon treninga.

  Pakovanje: 500 ml.

  370.00 din. 350.00 din. TRENUTNO NEMA NA STANJU
 • -20%
  kreatinkreatin

  CELLU-MAX NITRO SHOT

  Cellu-Max™ je jedinstveni proizvod koji će vam obezbediti energiju kroz kompleks ugljenih-hidrata „Energy Trans-system“, kreatina „Crea-Infusion“, azot-oksida „Nitro Shot Complex“, ključnih amino-kiselina i fosfata.

  4,500.00 din. 3,600.00 din. RASPRODATO