fbpx

Tečne aminokiseline

 • Alpha 50-amino 1L

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1 merica (40 ml) proizvoda dnevno. Pre upotrebe promućkati!

  Pakovanje:

  • 1 l
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 40 ml

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,900.00 din.
 • BEEF AMINI LIQUIDE 1L

  2,800.00 din. 2,650.00 din.
 • CHAMPION SPORT FUEL 1L

  ChampION Sport Fuel je izuzetno popularan tečni koncentrat posebno dizajniran za laku pripremu hipotoničnog sportskog napitka. Sadrži sve što je potrebno za brzu rehidrataciju i obnovu energije kod profesionalnih sportista kao i rekreativaca. Kombinacija invertnog sirupa, taurina, citulina, glicina i L-karnitina garantovano će vam brzo povratiti energiju, omogućiti duži trening i brži oporavak.

  Prednosti:
  » omogućava brzu rehidrataciju i sprečava dehidrataciju
  » prijatan ukus olakšava potreban unos vode
  » bez kofeina i aspartama.

  Upotreba: Jednu mericu (10ml), jedan čep,  razmutiti u 500-700ml vode. Konzumirati pre, tokom i posle treninga.

  2,190.00 din.
 • MegaFuel 6000

  BCAA MEGAFUEL 6000 150ML

  AMIX™ BCAA MegaFuel 6000 je ekstremno jaka formula esencijalnih amino kiselina BCAA u tečnoj formi. Odnos Leucina, Valina i Izoleucina je u odnosu 2:1:1 u ukupnoj vrednosti od neverovatnih 6.000mg po ampuli (150ml). Uz dodat taurin, arginin i Beta-Alanin dobijamo proizvod koji će ubrzati Vaš oporavak, smiriti svaku upalu mišića i pomoći izgradnju mišićnog tkiva.

  300.00 din.
 • AMINO MAGIC FUEL 1L.

  Amino Magic Fuel je kompletan kompleks aminokiselina na osnovi proteina hidrolizata surutke s visokim sadržajem BCAA, vitamina i L-karnitina.
  Zahvaljujući tečnom obliku koji ubrzava apsorpciju aminokiselina i visokom koncentracijom proteina (40%) Amino Magic Fuel je jedinstven proizvod po pitanju kvaliteta i delovanja.
  Velika brzina varenja i ulaska u krvotok (10-15 minuta nakon uzimanja) Vam omogućava stvaranje visoku koncetraciju slobodnih amino kiselina, koje podstiču anabolizam, imunološki sastav, metabolizam i regenerativne procese.

  Povišena koncetracija razgranatih aminokiselina (BCAA) dopunjuje zalihe intraćelijske energije.
  Proizvod mogu koristiti kao profesonalni sportisti tako i početnici.

  PAKOVANJE: 1 litar.

  UPOTREBA: Jedno serviranje 45ml dnevno. Najbolje pre ili nakn treninga.

  2,400.00 din.
 • BCAA 8000 700ML.

  BCAA 8000 je napitak sa ukusom limuna i visokim sadržajem BCAA koji imaju ključnu ulogu u stvaranju energije i očuvanju mišićne mase u toku treninga.

  Pakovanje: 700 ml.
  Ukus: limun.
  Preporučena upotreba: Najbolje konzumirati u toku ili nakon treninga.

  180.00 din.
 • BCAA LIQUIDE 1L

  AmixTM BCAA New Generation je moćan kompleks esencijalnih amino kiselina razgranatog lanca u odnosu 2:1:1. Ova formula je dodatno obogaćena vitaminom B6, Beta-Alaninom, Taurinom, L-Citrulinom i DMG-om.

  2,500.00 din.
 • Pump Hybrid 500ml

  PUMP HYBRID™ SCI-MUSCLE

  • Snažna pre trenažna formula sa moćnim, brendiranim sastojcima u najefikasnijim dozama
  • Generiše intenzivan mentalni focus i energiju
  • Povećava nivo azot oksida
  • Stimuliše dubinska mišićna vlakna
  • Povećava fizičke performanse

  2,800.00 din.
 • aminokiselinaaminokiselina

  Amino Fuel Liquid 948 ml

  Amino Fuel Liquid Concentrate je lako svarljiv, brzodelujući tečni koncentrat aminokiselina sa ugljenim hidratima, posebno dizajniran za bodibildere, dizače tegova i sportove koji zahtevaju veliku izdržljivost i snagu. Obezbeđuje rapidno povećanje čiste mišićne mase. Nije ga potrebno posebno pripremati za upotrebu, ima prijatan ukus pomorandže, karakteriše ga visok stepen apsorpcije i gotovo trenutno delovanje. Lak je za upotrebu, pa predstavlja jedan od najomiljenijih sportskih preparata na svetu. Oralno primenjene aminokiseline nastale prirodnom pankreatskom dijestijom proteina i do 16 puta povećavaju zadržavanje azota u poređenju sa manje kvalitetnim izvorima aminokiselina i proteina.

  3,500.00 din.
 • LCLT-1000 500ml

  Sci-Muscle Lclt-1000™ je čist L-Carnitine L-Tartate sa dodatim dehidriranim kofeinom u tečnom stanju. Studije su pokazale da L-Carnitine L-Tartate može povećati broj, gustinu i aktivnost androgenih receptora. Ovo čini  LCLT esencijalnim  suplementom za održavanje brojnosti i aktivnosti androgenih receptora za vreme i nakon perioda sa povećanom nivoima i količinom testosterona u krvi. Bilo da se radi o proizvodima koji pojačavaju proizvodnju prirodnim putem, dakle suplementacijom, ili sintetički, uzimanjem anaboličkih steroida. Nagli skokovi količine testosterona mogu dovesti do smanjenja broja i aktivnosti androgenih receptora, što može dovesti do androgene rezistencije. To je česta pojava, naročito nakon uzimanja anaboličkih steroida. Ovo može dovesti do nedostatka muževnosti, emocionalnih promena, femininizacije i dominacije estrogena, umora i slabog oporavka, što može dovesti i do povreda.

  L-karnitin L-tartrat je amino kiselina koja pomaže našem telu u proizvodnji energije i od suštinskog je značaja za funkcionisanje mozga i srca, pokreta mišića, i mnoge druge procese u telu. L-karnitin L-tartrat možu se naći u crvenom mesu, određenom povrću i nekim mlečnim proizvodima. L-karnitin L-tartrat se takođe smatra jakim antioksidantom.

  L-Carnitine je takođe nezaobilazan u procesu sagorevanja masti. Kao ključan faktor odgovoran je i jedini može da transponuje masti u mitohondrije, gde će se sagoreti, odnosno iskoristiti kao energija.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: Uzeti 1-2 x dnevno po 20 ml prizvoda (1 supena kašika ili odmeriti priloženom mericom). Pre upotrebe promućkati!

  Pakovanje:

  • 500ml
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 20ml

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,100.00 din.
 • proteiniproteini

  Amino Acid Liquid

  Aminokiseline su organske smese iz kojih se grade proteini. Idealne su za dopunu ishrani sportista, koji žele da u peroidu teških i napornih treninga sačuvaju već stečenu mišićnu masu, a ujedno i poboljšavaju i absorbciju proteina unetih iz klasične hrane i samim tim pojačavaju anabolne procese u organizmu.

  1,200.00 din.
 • aminokiselinaaminokiselina

  Amino Liquid LEU-CORE 920ml

  Amix™ Amino Leu-Core™ Liquid je visokoefikasna tečna formulacija aminokiselina koja obezbeđuje pun spektar aminokiselina za savršenu apsorpciju uz pojačanu koncentraciju najvažnije aminokiseline razgranatog lanca: L-leucin.

  Ova formulacija sastavljena od jednistvenog Hydro Fusion Matrix sa dodatkom peptida leucina Pep-Form®i kompleksa važnih aminokiselina u slobodnoj formi sa dodatim vitaminom B6.

   

  2,600.00 din.