Amino Power 2000 325tab.

Amino Power 2000 325tab.

3,550.00 din.

Napredna Matrica Aminokiselina

Amino Power 2000™ predstavlja vrhunsku inovaciju u ciljanom sistemu za razvoj mišića. Napredna matrica je ispunjena masivnim 6000 miligrama po dozi aminokiselina razgranatog lanca i esencijalnih aminokiselina i zvedenih iz ultra-čistog hidrolizovanog proteina surutke i koncentrata proteina surutke.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12299 Kategorije: ,

Opis

Složen profil aminokiselina u Amino Power 2000™sadrži 18 aminokiselina od kritičnog značaja, uključujući kritični BCAA L-valin, L-izoleucin, i snažni L-leucin, koji vrše anti-katabolički efekat na vašim mišićima i igraju ključnu ulogu u sintezi proteina. Ove amninokiseline pomažu u podržavanju i poboljšanju hranljivog systema vašeg tela i sveukupnog anaboličkog potencijala. Amino Power 2000™ je dizajniran da funkcioniše sinergistički sa drugim dodacima na proteinskoj bazi da bi maksimizirali razvoj mišića I definicije.

Svaki element u Amino Power 2000™ je enzimski pred-digestovani nedenaturisan da bi se obezbedio brz unos u vaš sistem. Sa suplementom efikasnim i snažnim kao Amino Power 2000™ obezbedjujete sebi osnovu za ozbiljno žestoko nabacivanje mišića.

Upotreba: U danima kada trenira 3 tablete pre treninga na prazan stomak sa 2,5dl vode i 3 posle treninga. Danima kada se ne trenira 3 tablete 2 puta dnevno ujutru i uvece ili sa obrocima ili izmedju na prazan stomak sa punom casom vode.

Pakovanje: 325tab.

Upozorenje: Ako se koristi jos neki proteinski/aminokiselinski suplement, treba voditi racuna o ukupnom unpsu i eventualno smanjiti doziranje. Trudnice, dojilje, osobe na terapiji lekovima kao i osobe koje planiraju operaciju treba da konsultuju lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mladjim od 18 godina. Ako dodje do nezeljenih reakcija odmah prekinuti uzimanje proizvoda i konsultovati lekara. Ne sme se prekoraciti preporucena dnevna doza. Proizvod sadrzi proteine mleka. Cuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi izmedju 15 i 30 stepeni van domasaja dece. Ne koristiti ako je folija pocepana. Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnostikovanje, lecenje ili prevenciju bilo koje bolesti. Dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu.

[Total: 1   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: