B I G 4Kg

2,800.00 RSD

Šta sadrži?
Slava i uspeh u bodi-bildingu rezervisani su za najupornije, najsnažnije, elitne pojedince koji svoje telo svakodnevno sistematski i stručno podvrgavaju maksimalnom naprezanju pri savlađivanju tona i tona tereta. Međutim, ti za uspeh predodređeni pojedinci su i dovoljno mudri da znaju da je njihovom telu neophodna zdrava i jaka hrana, koja će efikasno nadoknaditi svu napornim treninzima iscrpljenu energiju i koja će ih najbrže dovesti do uspeha za koji su i predodređeni. Imajući to u vidu, trener šampiona Joe Weider kreirao je BIG, megakalorijsku mešavinu proteina, vitamina, aminokiselina, enzima, minerala i ostalih hranljivih sastojaka, neophodnih za brzo povećanje telesne težine i mišićne mase. Zbog svog sastava BIG predstavlja više od izvora neophodnih kalorija. On je koncentrovan, zdrav i ukusan hranljivi napitak, dokazan na najvećim šampionima današnjice.

 

Šifra proizvoda: amg-12831 Kategorije: ,

Opis

Način upotrebe:
Za pripremanje BIG napitka izmešajte dve pune jelovne kašike praha u 250 ml punomasnog mleka. Preporučljiv dnevni unos BIG napitka iznosi 5 ovako spremljenih obroka (1400 ekstra kalorija).
Za još veći unos kalorija dodajte BIG napitku sušeno voće, banane, orahe, med, sladoled i slično i dobro promešajte u mikseru.
BIG možete mešati sa vodom ili obranim mlekom ukoliko želite da smanjite njegovu kalorijsku vrednost.

Pakovanje: 4 kg

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: