CREATINE POWDER 317GR

CREATINE POWDER 317GR

1,810.00 din.

  • Mikroniziran i bolja topivost
  • Bez ukusa
  • Bez Aditiva
  • Potice Snagu i oporavak

Čisti kreatin monohidrat je bezokusan, beli kristalinični prah. Nalazi se u mnogim namirnicama, a u naročito velikim koncentracijama ima ga u crvenom mesu. Kreatin povećava nivo fosforokreatina u mišićima, što ima za posljedicu povećanje ATP-a. ATP je energetski nosilac substrata u mišićima koji im omogućuje kontrakciju i generira snagu.

Šifra proizvoda: amg-14772 Kategorije: ,

Opis

VEĆINA LJUDI OSJETI GOTOVO DRAMATIČNE REZULTATE VEĆ NAKON 7-10 DANA UZIMANJA.

Uočavaju povećanje snage, veću mišićnu izdržljivost, čak gubitak masti. Povećanje mišićne mase od 2-4 kg nije neuobičajeno, a rezultati variraju od osobe do osobe. Kreatin treba uzimati u sprezi s čitavom prehranom i programom vežbanja.

Postoji mišljenje da kreatin utječe na zadržavanje vode u organizmu. Zadržavanje vode je nepoželjno, neugodno stanje koje karakterizira nadimanje, naročito tkiva u okolini mišića. No imajte na umu da stvaranje mišićne mase započinje sa 75% vode. Ta je hidratacija početna faza proteinske sinteze. Uzimanje čistog kreatina rezultira punijim, okruglijim mišićima.

NIJE NEOPHODNO KREATIN UZIMATI CIKLIČKI. KREATIN JE PRIRODAN SPOJ KOJI TELO SVAKODNEVNO PROIZVODI FILTRACIJOM U BUBREZIMA.

Ne proizvodi toksične popratne efekte. Uz zdrave bubrege, toksičnost je malo vjerojatna, čak i u količinama od 15-20 grama dnevno. U svakom slučaju, ukoliko uzimate kreatin, važno je piti barem 8-10 čaša vode dnevno.

[Total: 7   Average: 2.7/5]
You've just added this product to the cart: