Glutabolic 500gr

Glutabolic 500gr

3,600.00 RSD

Glutabolic nije običan glutamin.

GlutaBolic je dobijen farmaceutskom tehnologijom, veoma je stabilan, ima visoku bioprisutnost u organizmu i veoma je visokoupijajći – tako da je za 200% nadmašniji od prve generacije običnog glutamina! Nasuprot običnog glutamina koji se najvećim delom raspadne u vašem stomaku GlutaBolic je 100% upijajuć za organizam tako da ima veoma snažno delovanje.

Svaka doza GlutaBolic sadrži 10 grama Advanced Glutamine Matrixa koji se sastoji od glutamine malate, glutamine alpha-ketoglutarate i glutamine peptides koji dejstvuje veoma brzo u stvaranju pozitivnog nivoa nitrogena i anabolizma – uzrokujući pri tome brz rast mišića, poćetava telesnu energiju, istovremeno sagoreva masno tkivo i smanjuje vreme oporavka organizma posle napornih vežbi.

GlutaBolic izgrađuje mišićno tkivo , sagoreva masno tkivo i daje veoma visok nivo telesne energije – klinički je dokazan da je znatno nadmašniji ii odnosu na obični glutamin. U poređenju s običnim glutaminom GlutaBolic ga čini beskorisno nerazvijenim .

  1. GlutaBolic izgrađuje mišićno tkivo jer pospešuje pozitivan balans nitrogena u organizmu i istovremeno stvara snažan anabolizam.
  2. GlutaBolic umanjuje potrebu za šećerom u organizmu i redifiniše ugljene hidrate da bi održao stalan nivo šećera u krvi.
  3. GlutaBolic ekstremno povećava snagu mišića i energiju.
  4. GlutaBolic ubrzava oporavak tela posle napornog vežbanja tako što stalno nadopunjuje mišiće i podstiče njihov oporavak i rast.
  5. GlutaBolic veoma snažno ubrzava rast hormona (HGH) tako da vaše telo postaje mašina za rast mišića i sagorevanje masti.

Upotreba: Pomešajte jednu dozirnu mericu (10g) sa vodom ili sokom, koristiti dva puta dnevno, najbolje neposredno pre treninga i 20 minuta posle treninga. Dozu posle treninga možete pomešati sa proteinskim napitkom.

NAPOMENA: Glutabolic koristiti i u danima pauze (ujutru i pre spavanja).

Pakovanje: 500 grama.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12297 Kategorije: ,
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: