GUAREX ENERGY&MENTAL SHOT 60ML.

GUAREX ENERGY&MENTAL SHOT 60ML.

160.00 din.

Vrhunski energetski napitak zasnovan na visokoj koncentraciji sastojaka, ekstrakt guarane, VitaCholine®, taurin i ActiveTR™

Opis

Amix™ Guarex® Energy & Mental SHOT je vrhunski energetski napitak zasnovan na visokoj koncentraciji sastojaka, ekstrakt guarane, VitaCholine®, taurin i ActiveTR™.

VitaCholine® je jedinstven oblik holina. Holin je esencijalni nutritijent bitan našem organizmu u svim životnim dobima. Procenjuje se da 90% stanovništa nedovoljno unosi holin kroz ishranu. Dugotrajan nedostatak holina može rezultirati razgradnjom mišićnog tkiva i oštećenjem jetre. Holin igra važnu ulogu u metabolizmu masti i održavanju normalne funkcije jetre.

Taurin je ne esencijalna amino kiselina i u velikoj koncentraciji se nalazi u srčanom mišiću, belim krvnim zrncima, skeletnim mišićima i centralnom nervnom sistemu.

Guarana podržava metabolizam masti, doprinosi održavanju telesne mase i poboljšava fizičko i mentalno zdravlje.

Kofein povećava budnost, poboljšava koncentraciju i doprinosi poboljšanjuizdržljivosti.

ActiveTR™kofein – procesom mikro enkapsulacije odstranjuje se gorak ukus koji se može javiti kod proizvoda sa visokom koncentracijom kofeina. Takođe, stvara se proces vremenski produženog otpuštanja (time-release) kofeina što doprinosi i produženoj izdržljivosti.

[Total: 1   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: