HemoTest 2XC 60 v.caps.

HemoTest 2XC 60 v.caps.

4,500.00 din.

Nutrabolics HemoTest:

  • na prirodan način povećava nivo testosterona
  • podstiče rast mišićne mase
  • poboljšava seksualne performanse
  • povećava snagu
  • ubrzava vreme oporavka

HemoTest™ na prirodan način podstiče lučenje hormona testosterona, što je preduslov za drastično povećanje mišićne mase i snage, čime se povećava i intenzitet treninga i seksualne performanse. Visok nivo testosterona je ključni faktor za razvoj muskulature. S godinama, nivo testosterona postepeno opada, tako da se do, ovog, neophodnog, nivoa za stvaranje mišića može doći samo suplementacijom. Nutrabolics® je rešio problem ove prirodne pojave i predstavio prirodni biljni dijetetski dodatak, koji, za razliku od sintetičkog testosterona, koji odlazi direktno u krvotok i onemogućava prirodno lučenje hormona, na bezbedan i prirodan način podstiče organizam da sam stvara testoteron.

HemoTest™ je namenjen sportistima i rekreativcima koji žele da unaprede oblik svoga tela, izdržljivost i snagu. Viši nivo testosterona povećava i seksualnu snagu, pomaže izgradnju čiste mišićne mase, povećava prokrvljenost mišića i ubrzava vreme oporavka.

HemoTest™ se sastoji od dva biljna kompleksa:

  • HemoTest™ matrica sadrži: ekstrakt grčkog semena, standardizovane ekstrakte biljaka koje podstiču lučenje testosterona, kao i ekstrakt bugarske zubačice, poznatiji kao tribulus, ekstrakte rodiole, šampinjona i laneno seme.
  • Hemo-Flow™ matrica za cirkulaciju sadrži ekstrakte gotu kole, kestena, kostrike, ginka, gloga i đumbira.

Preporučena upotreba: 3 tablete 30 minuta pre treninga sa 3,5 dl vode, a u danima bez treniga 3 tablete ujutro posle ustajanja sa 3,5 dl vode. Ne sme se prekoračiti preporučena doza od 3 tablete dnevno

Pakovanje: 90 tab.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12295 Kategorije: , ,
You've just added this product to the cart: