POPULARNO
AKCIJA

LCLT-1000 500ml

1,700.00 RSD

Sci-Muscle Lclt-1000™ je čist L-Carnitine L-Tartate sa dodatim dehidriranim kofeinom u tečnom stanju. Studije su pokazale da L-Carnitine L-Tartate može povećati broj, gustinu i aktivnost androgenih receptora. Ovo čini  LCLT esencijalnim  suplementom za održavanje brojnosti i aktivnosti androgenih receptora za vreme i nakon perioda sa povećanom nivoima i količinom testosterona u krvi. Bilo da se radi o proizvodima koji pojačavaju proizvodnju prirodnim putem, dakle suplementacijom, ili sintetički, uzimanjem anaboličkih steroida. Nagli skokovi količine testosterona mogu dovesti do smanjenja broja i aktivnosti androgenih receptora, što može dovesti do androgene rezistencije. To je česta pojava, naročito nakon uzimanja anaboličkih steroida. Ovo može dovesti do nedostatka muževnosti, emocionalnih promena, femininizacije i dominacije estrogena, umora i slabog oporavka, što može dovesti i do povreda.

L-karnitin L-tartrat je amino kiselina koja pomaže našem telu u proizvodnji energije i od suštinskog je značaja za funkcionisanje mozga i srca, pokreta mišića, i mnoge druge procese u telu. L-karnitin L-tartrat možu se naći u crvenom mesu, određenom povrću i nekim mlečnim proizvodima. L-karnitin L-tartrat se takođe smatra jakim antioksidantom.

L-Carnitine je takođe nezaobilazan u procesu sagorevanja masti. Kao ključan faktor odgovoran je i jedini može da transponuje masti u mitohondrije, gde će se sagoreti, odnosno iskoristiti kao energija.

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: Uzeti 1-2 x dnevno po 20 ml prizvoda (1 supena kašika ili odmeriti priloženom mericom). Pre upotrebe promućkati!

Pakovanje:

  • 500ml
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 20ml

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12588 Kategorije: , , ,

Opis

Sadržaj aktivnih komponenti

20 ml

40 ml

100 ml

% PDU*

L-karnitin L-tartarat

1000 mg

2000 mg

5 g

**

Kofein

100 mg

200 mg

0,5 g

**

* PDU: preporučen dnevni unos
** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini

Spisak sastojaka: voda, fruktoza, L-karnitin L-tartarat, zgušnjivač – glicerol, anhidrovani kofein, aroma šumskog voća, regulator kiselosti – natrijum-citrat, konzervansi: natrijum-benzoat, kalijum-sorbat; limunska kiselina.

Nutritivne informacije:

20 ml

100 ml

Belančevine

0 g

0 g

Masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

1,7 g

8,6 g

– od toga šećeri

1,7 g

8,6 g

Energetska vrednost

29,2 kJ / 6,8 kcal

146,2 kJ / 34,4 kcal

 

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: