POPULARNO

LIPOFENOM

3,900.00 RSD

SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombinuju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.

Šifra proizvoda: amg-13439 Kategorije: ,

Opis

Nije u pitanju “Hemija“ niti “AAS“. Lipofenom ima dvostruko delovanje, deluje kao pre-work out dajući onaj famozni “kick“ u toku treninga i sa druge strane kao sagorevac masti. Kada je svetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni deo mnogih fat burnera u to vreme napravljena je zamena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo deluje kao efedrin. Delovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine u sinergiji sa Synephrine koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, deluju na istom principu i daju isti efekat kao efedrin. Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu ima veoma retku kombinaciju Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine i Synephrine govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namenjen za sportiste i rekreativce…

SA SCI-MUSCLE LIPOFENOMOM BIĆETE U MOGUĆNOSTI DA:

  • Snažno povećate proces termogeneze
  • Smanjite masne naslage i povećate vaskularnost
  • Povećate nivo snage i imate više energije
  • Očuvate mentalni fokus, koncentraciju i intezitet treninga
  • Poboljšate cirkulaciju i produžite efekte delovanja na organizam

DOZIRANJE: U dane treninga: prvu dozu (1-2 kapsule) uzeti nakon buđenja i drugu 30 minuta pre treninga ukoliko je vaš trening planiran za poslepodne. U dane odmora: jedno serviranje (1-2 kapsule) uzeti nakon buđenja a drugo serviranje pre ručka.

UPOZORENJE:
Uzimanje ovog proizvoda ograničeno je vremenski. Najduže vreme korišcenja u kontinuitetu je maksimalnih 10 nedelja nakon čega slede obavezno dve nedelje pauze.
Nikada ne uzimajte veću količinu od 3 pojedinačna servinga u 24h.
Ne uzimajte ovaj proizvod u periodu nakon pet sati popodne.
Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina života.
Zabranjeno za trudnice i dojilje.

[Total: 1   Average: 5/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: