Mass Fusion 7,26 kg

Mass Fusion 7,26 kg

7,600.00 din

  • Pomaže u sticanju telesne i mišićne mase
  • Povećava energiju i mišićnu snagu
  • Omogućava brži oporavak
  • Obezbeđuje neophodan dnevni unos kvalitetnih kalorija
  • Intenzivnog ukusa

 

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12288 Kategorije: ,

Opis

Ekstra veliko pakovanje od 7,26kg dugoročno obezbedjuje neophodan dnevni kalorijski unos, pogotovo za one koji ne mogu da zamisle da jedu čvrstu hranu na svaka dva sata – Mass Fusion je savršena alternativa za njih.
Međutim, Mass Fusion ne omogućava samo neophodnu količinu kalorija, jer je vrlo bitno da to budu kvalitetne kalorije. Zato Mass Fusion sadrži proteine visokog kvaliteta, složene ugljene hidrate, napredne kreatinske dodatke i korisne masti.
Ne treba da se plašite da ćete dobiti mnogo masti, jer je ovaj gejner baziran na kvalitetnim sastojcima, a ne na prostim šećerima koji donose samo masnoće i visok nivo insulina.
Šta nizak nivo šećera u ovom preparatu znači za vas?
Znači da sada možete dobiti masu, ali ne bilo kakvu već čistu mišićnu masu.

Ovaj gejner je višestruko testiran od strane proizvođača i kao rezultat toga je načinjen preparat koji sadrži s?stojke koji su precizno kombinovani, kako bi postigli neverovatan efekat u dobijnju mase.
Mass Fusion obezbeđuje visok nivo aminokiselina koje podstiču sintezu proteina, odličan kvalitet proteina surutke i peptida surutke, dopunjen je sporoapsorbujućim proteinima (k?zeinom) koji su posebno korisni pred spavanje, tako da sa ovim preparatom mišići nikada neće biti gladni.

Preporučena upotreba:
Razmutiti sadržaj jedne doze (tri merice 235g) u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati 2 puta dnevno po 1 dozu – prvu uz doručak, a drugu u toku dana.

Pakovanje: 7,26 kg

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: