Muscle Fusion 1,8 kg

Muscle Fusion 1,8 kg

4,650.00 din.

Svi bodibilderi su brzo naučili da je pravilo broj jedan, da osigurate stabilno i značajno snabdevanje stabilnih i značajnih energetskih resursa da bi poboljšali snagu vaših treninga. Ići u teretanu a da pritom imate deficit proteina, dovešće vaše telo to granice sposobnosti da se samo zaleči i prouzrokovaće to da telo krene da proizvodi amino kiseline iz drugih resursa, odnosno vaših teško stečenih mišića! Iako ne uzimate dovoljno kompleksnih ugljenih hidrata, ubrzo ćete primetiti da vam telo polako posustaje i da postaje nesposobno za neki sledeći napor.

 

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12292 Kategorije: ,

Opis

Muscle Fusion je dizajniran za baš tu svrhu – za borbu protiv nedostataka hranljivih sastojaka, tako što će vam pružiti mirno, vremensko opuštajuće snabdevanje proteina, ugljenih hidrata i esencijalnih masti koji će vašem telu dati snagu i držati ga u anaboličkom stanju satima!

Muscle Fusion je uspeo u ovome kroz tri inovativna sistema za snabdevanje. Jezgro ovog naprednog blenda je naša potpisana Penta – stage amino kiselina poboljšana proteinskom matricom, koja sadrži premium protein izolat koji se razlaze u vašem telu u vremenskim intervalima. Dodan BCAA i aminokiseline dalje produžavaju proteinsku sintezu i oporavak.

Muscle Fusion takođe pomaže da se održi mirno snabdevanje glikogena balansirajući glukozu i nivo insulina tokom brže i spore apsorcije kompleksne matrice ugljenih hidrata. to osigurava da vaše telo dobije miran unos energije i da ne udarate u zid pre vremena. I na kraju, naš SUPERFATS kompleks je isto dodat u Muscle Fusion, donosi podržavajuću funkciju ugljenih hidrata i proteina dok vam pomaže da se oslobodite viška masnih naslaga.

Ako tražite supplement koji je sve u jednom i koji pomaže neprekidnu izdržljivost i mišićni rast dok aktivno radi na tome da spreči nedostatak hranljivih materija, ne tražite dalje tu vam je Muscle Fusion!

Upotreba: 1 – 2 dozirne merice posle treninga i jedna dozirna merica između obroka

Pakovanje: 1,8 kg

[Total: 2   Average: 3/5]
You've just added this product to the cart: