No Fat & Cellulite Gel 200ml

No Fat & Cellulite Gel 200ml

1,500.00 din

AmixTM No Fat&Cellulite Gel je specijalno dizajnirana formula za borbu protiv nakupljanja potkožnog masnog tkiva namenjena ženskoj populaciji.

Nemojte brinuti o svom telu samo povremeno, obebezbedite mu stalnu negu i ono će vam to vratiti- lepotom. No Fat&Cellulite Gel je potpuno revolucionaran proizvod na našem tržištu.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-11999 Kategorije: ,

Opis

Regenerišući, hidratacioni i efekat smanjenja oksidativnog stresa, samo su dodatni efekti ovog gela, jer osnovne biološki aktivne supstancese  bore protiv nakupljanja masnog tkiva u potkožnom sloju, povećavaju metabolizam potkožnih masti i povećavaju mikrocirkulaciju kože.  Kompleks bioaktivnih supstanci ima za ulogu da štiti osetljivu žensku kožu i da se ujedno bori protiv celulita, bora i usporava starenje kože. Prisustvo aloja vere i mentola obezbeđuje uravnoteženu kombinaciju umirujućeg efekta hlađenja i efekat zatezanja kože.

Upotreba: Nanesite AmixTM No Fat&Cellulite Gel dva puta dnevno na kožu i lagano masirajte koncentrišući se na delove oko struka i butina i abdomena. Izbegavajte kontakt sa kožom lica, intimnom regijom i oštećenom i povređenom kožom. Samo za zdravu kožu.

Pakovanje: Tuba od 200 ml.

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: