ZERO PRO 35GR

200.00 din.

Najčistiji whey protein izolat trenutno dostupan na tržištu!

Šifra proizvoda: amg-17220 Kategorije: , , ,

Opis

Amix™ ZeroPro Protein je najčistiji whey protein izolat trenutno dostupan na tržištu. Izuzetno male količine masnoća i šećera po dozi zadovoljiće i najzahtevnije sportiste. Amix™ ZeroPro Protein je dizajniran u cilju ostvarenja najviših ciljeva. Kliničke studije dokazuju da upotreba Pronativ® proteina rezultira povećanjem mišićne mase, ubrzanom oporavku, povećanju performansi i mišićnoj adaptaciji.

Standardni whey proteini su najčešće nusprodukt proizvodnje sira i izdvojeni su kroz dva koraka pasterizacije na visokim temperaturama.

Za proizvodnju Pronativ® proteina razvijena je nova tehnologija koja omogućava izdvajanje čistog whey proteina direktno iz mleka, na niskim temperaturama, uz pomoć mikro i ultrafiltracije. Pronativ® protein je prirodno bogat esencijalnim amino kiselinama i sadrži 15% više leucina nego standardni Whey protein Izolat. Pronativ® se lakše i brže vari i u većoj meri se ugrađuje u mišićno tkivo.

Amix™ ZeroPro Protein sadrži 90% proteina odnosno 33,1g proteina po merici, samo 0,07g šećera i 0,25g masnoća, od toga 0,1g saturisanih masnoća.

 

Prednosti:

» bez šećera
» visok sadržaj proteina
» nizak sadržaj saturisanih masti
» izvorni whey protein izolat
» minimalan sadržaj laktoze
» mleko od krava sa slobodne ispaše

[Total: 1   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: