fbpx

Kreatini

 • CREALEAN POWDER 500GR

  2,400.00 din.
 • CREATINE MONOHIDRATE 300gr

  Kreatin je N – (aminoiminometil) – N – metil – glicin. To je hidrosolubilna aminokiselina koje se ne ugrađuje u proteine već se u slobodnom obliku nalazi u životinjskim i u znatno manjim količinama u biljnim tkivima. Velikim delom se u tkivima nalazi u obliku kreatin-fosfata. Kod čoveka se sintetiše iz aminokiselina u bubrezima, jetri i pankreasu. U suplementima je prisutan kao monohidrat. Prisutan je u namirnicama, uglavnom životinjskog porekla. Najbolji izvori su meso, iznutrice i riba.

   

  900.00 din. 750.00 din.
 • CREATINE MONOHIDRATE 500GR

  Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija.

  1,390.00 din.
 • CREATINE 100% 500GR.

  1,450.00 din.
 • CREATINE 100% 300GR.

  CREATINE MONOHYDRATE PURE POWDER

  1,000.00 din.
 • KREALKA MAX 120C.

  Kapsule, dodatak ishrani namenjen sportistima koji poboljšava fizičke sposobnosti,koristi se pre treninga.

  2,700.00 din.
 • 100% CREATINE MONOHYDRATE 300GR

  DODATAK ISHRANI NA BAZI KREATIN – MONOHIDRATA

  1,000.00 din.
 • PURE CREATINE 500GR

  Kreatinska formula bez ukusa sa 5.000 mg 100% kreatin monohidrata.

  PureProCreatine sadrži 100% čistog kreatin monohidrata u mikronizovanom obliku.

  1,400.00 din. 1,050.00 din.
 • CREATINE POWDER 317GR

  • Mikroniziran i bolja topivost
  • Bez ukusa
  • Bez Aditiva
  • Potice Snagu i oporavak

  Čisti kreatin monohidrat je bezokusan, beli kristalinični prah. Nalazi se u mnogim namirnicama, a u naročito velikim koncentracijama ima ga u crvenom mesu. Kreatin povećava nivo fosforokreatina u mišićima, što ima za posljedicu povećanje ATP-a. ATP je energetski nosilac substrata u mišićima koji im omogućuje kontrakciju i generira snagu.

  1,810.00 din.
 • kreatin

  BETABOLIX 90TAB

  Amix™ BetaBolix je jedinstvene formula koja kombinuje Beta-Alanin (CarnoSyn®) i kreatin etil ester HCL (CEE). CarnoSyn® je zaštićeni patent Beta-alanina koji garantuje odsustvo zabranjenih supstanci i sigurnu upotrebu za profesionalne sportiste.

   

  2,190.00 din.
 • CORE CREATINE MONOHYDRATE 300GR.

  Šta je kreatin monohidrat i čemu služi
  Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snabdeva mišiće energijom. Proizvodi se u jetri, pankreasu i bubrezima, a krvotokom prenosi do mišića. Kada dospe u mišiće, konvertuje se u fosfokreatin (kreatinfosfat), koji snabdeva adenozin-difosfat (ADP) fosfatnom grupom potrebnom za nastajanje adenozin-trifosfata (ATP), koji je neposredni energetski izvor za naše mišiće.

  1,350.00 din.
 • CREATINE FUEL 908GR

  Kreatin se često preporučuje i kod mnogih stanja i bolesti, jer smanjuje nivo holesterola i triglicerida, ima antiinflamantorno dejstvo (artritis), štiti centralni nervni sistem, ublažava GAMT defekt koji dovodi do nedostatka kreatina u mozgu, deluje kod oboljenja vezanih za atrofiju mišića, dopunjuje vegetarijansku ishranu, povećava snagu i izdržljivost kod srčanih oboljenja.

  Dejstva kreatin monohidrata na organizam
  – ubrzava povećanje mišićne mase i postizanje mišićne definicije
  – povećava energiju, snagu i izdržljivost
  – ubrzava procese mršavljenja
  – ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga i fizičkog stresa
  – smanjuje zamor
  – idealan je dodatak ishrani za vegetarijance koji ga ne unose dovoljno hranom

  Kriterijumi za izbor kreatina za suplementaciju
  Prilikom izbora kreatina za suplementaciju treba voditi računa o njegovom kvalitetu. Bitno je da proizvođač pruža garanciju da je proizvod testiran i deklaraciju o sadržaju kreatin monohidrata u njemu. Testiranje kvaliteta kreatina obavlja se metodom HPLC, hromatografijom tečnog stanja. Na ovaj način potvrđuje se čistoća kreatin monohidrata. Proizvod koji nosi takvu oznaku sadrži najčistiji kreatin monohidrat koji savremena tehnologija može da proizvede.

  Preporučeno doziranje i način upotrebe
  Svaki organizam ima gornju granicu nivoa kreatina koji se može deponovati u mišićnom tkivu. Zato postoji inicijalna faza koja služi za popunjavanje depoa, nakon čega se ulazi u fazu održavanja i dopune potrošenih količina kreatina. Treba se pridržavati sledećeg plana, ukoliko sportski lekar ne preporuči drugačije: 20 do 30 g dnevno u trajanju od 5 dana; 5 do 15 g dnevno u trajanju od 8 nedelja; 4 nedelje bez suplementacije, a nakon toga se ciklus može ponoviti. Neželjeni efekti upotrebe kreatin monohidrata nisu poznati ili su veoma retki (nadimanje). Napici koji sadrže kreatin ne treba da stoje pripremljeni duže od 15 minuta. Uzima se pola sata pre treninga.

  Preporuka za kombinovanje
  Za još bolje efekte i rezultate suplementacije kreatinom, preporučljivo je uzimati kreatin u kombinaciji sa ribozom ili napicima bogatim ugljenim hidratima. Kreatin je najbolje pripremati s vodom.

  2,890.00 din.