fbpx

Zaštita prostate i potencija

 • MACA 500ML 60C

  1,200.00 din.
 • TRIBULUS TERRESTRIS 40%

  Supplement Facts

  Serving Size: 2 Capsules

  Servings Per Container: 50

  Amount Per 100 g Per Serving % Daily Value
  Energy Value 1148 kJ (274 kcal) 21 kJ (5 kcal) *
  Protein 23.1 g 0.4 g *
  Carbohydrates 33.4 g 0.6 g *
  Fat 2.9 g < 0.1 g *
  Tribulus Terrestris
  (Saponin Content 40%)
  67935 mg 1250 mg *

  * Daily value is not established.

  2,100.00 din.
 • SIBERIAN GINSENG 500MG. 60C

  1,200.00 din.
 • SAW PALMETTO EKSTRACT 60C.

  1,200.00 din.
 • PROSTECARE 60C.

  1,500.00 din.
 • testosteron

  TESTO FUEL 100T.

  Amix™ TestoFUEL® revolucionarni proizvod sa ciljem da na potpuno prirodan način stimuliše pojačano lučenje muškog hormona – testosterona.

  2,490.00 din.
 • TRIBULUS 500MG

  Tribulus prirodni biljni proizvod izrađen iz biljke Tribulus Terrestris. Tribulus povećava koncetraciju testosterona tako što povećava lučenje luteizinirajućeg hormona u muškom telu. Više testosterona u telu znači veću moć i masu mišića kod sportista i bolju potenciju kod svih muškaraca.

  Upotrebom tribulusa prirodno se povećava količina testosterona u telu što ne treba mešati sa uotrebom dopinga odnsono sintetčkih hormona i zato je vrlo popularan kod sportaša koji traže bolji tonus mišića i kod muškaraca u potrazi za jačim libidom.

  Pakovanje: 60 kapsula.
  Preporučena upotreba: 2 kapsule dnevno.

  1,300.00 din.
 • TESTOSTRO GROW HP2 126TAB

  Testosteron je glavni muški hormon, od kog zavise mišićna masa, snaga, izdržljivost, dobro raspoloženje, potencija… Takođe, mnoge hronične bolesti kao što su oboljenja srca, poremećaj holesterola i propadanje krvnih sudova ili dijabetes nastaju zbog pada proizvodnje testosterona u srednjim i kasnijim godinama.

  Zato, suplementi koji na prirodan i zdrav način optimizuju testosteron nisu samo izvor snage, moći i isklesanog tela za atlete u mlađim godinama, već su podjednako i eliksir zdravlja i produženja mladosti i vitalnosti za sredovečne i starije muškarce. Testostro Grow 2 HP je kompleksan proizvod koji reguliše sve fiziološke mehanizme koji utiču na testosteron. Osnova formule je originalni bugarski Tribulus koji povećava zdravu proizvodnju testosterona, dok chrysin, ekstrakti testeraste palme, avene sative i koprive omogućavaju da testosteron duže ostane aktivan i ne pretvara se u nepoželjne metabolite kao što su DHT i estrogen.

  Antioksidanti i drugi sastojci povećavaju protok krvi i jačaju srčani mišić, za dodatnu podršku zdravlju, vitalnosti i silovitim treninzima koje će vam ovaj fenomenalni proizvod omogućiti. Da sve bude savršeno, Testostro Grow 2 HP formula dolazi u tabletama sa vremenskim otpuštanjem, obezbeđujući optimalne nivoe testosterona, snage, potencije i vitalnosti tokom čitavih 12 sati!

  Sastav: Tribulus terestris, chrysin, ekstrakti saw palmeta, avene sative, koprive, gloga, cucurbite pepo, daidzein, alfa lipoinska kiselina.
  Preporučena upotreba: 1-2 tablete, 3 puta dnevno. Uzimati 21 dan, pa napraviti 21 dan pauze.
  Pakovanje: 126 tableta.

  5,000.00 din.
 • BULGARIAN TRIBULUS 90CAP

  Decenijama skrivana tajna dizača tegova!
  Dugo vremena  su naučnici i sportisti zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju.Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme.Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini Tribulus je korišćen kao sredstvo za regulisanje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sistema. Praktikovan je i kao antiseptik i blagi diuretik.
  Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sledeći savet: Kada kupujete Tribulus gledajte koliko ima supstance “Saponis”, to jest aktivne substance u Tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4% do 5%, srednji od 20% do 29% i najači koji se mogu naći 45% aktivnih saponina. Najkvaliteniji su oni koji su rađeni prema zaštićenoj Bugarskoj tehnologiji.

  Sastav 1 kapsule: 750 mg – 100% Bulgarian Tribulus Terestris sa 45% saponins.
  Preporučena upotreba: 1 do 4 kapsule dnevno u trajanju 6-8 nedelja, a zatim ako želite možete ponoviti ciklus. Neki sportisti ga koristite sat vremena pre treninga. Pre korišćenja konsultovati stručno lice.
  Pakovanje: 90 kapsula.

  2,720.00 din.
 • TRIBU WITH ZMA 90C

  3,300.00 din.
 • TestoRage DHT-Black 200gr

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1 x dnevno, nakon treninga, uzeti po 1/2 do 1 merice (25 – 50 g) proizvoda razmućenog u 150 – 200 ml vode ili mleka.

  Pakovanje:

  • 200gr
  • Broj pojedinačnih serviranja: 40
  • Količina pojedinačne doze: 5g
  3,100.00 din.
 • Tribulus Fuel

  Tribulus (lat. Tribulus terrestris, zubačica) je biljka koja se tradicionalno koristila za lečenje impotencije i kao tonik za podmalađivanje, a od nedavno je postala veoma popularna među sportistima, bodibilderima i atletičarima kao prirodni anabolik. Tribulus se ne nalazi na listi doping supstanci i u slobodnoj je prodaji širom sveta. U poslednjih trideset godina istočnoevropski sportisti, kao na primer bugarski tim u dizanju tegova, koristili su tribulus sa velikim uspehom.

  Istraživanja vršena u Evropi dovela su do zaključka da tribulus može da poveća nivo slobodnog testosterona, najjačeg anaboličkog hormona, za više od 30% u veoma kratkom roku, tako što stimuliše lučenje luteinizirajućeg hormona hipofize koji utiče na stvaranje testosterona. Kod žena, tribulus ima efekat na balansiranje hormona, pa ima pozitivno dejstvo kod premenstrualnog sindroma (PMS) i u menopauzi. Očekivani rezultati korišćenja preparata koji sadrže tribulus: povećanje nivoa testosterona, povećanje energije

  • pojačanje libida i seksualne potencije
  • pospešivanje spermatogeneze
  • balansiranje hormona kod žena

  Preporučena doza: 1 do 2 kapsule dnevno, 1 ujutro, 1 uveče, pre obroka. Osobe koje pate od problema sa prostatom, treba da konsultuju lekara pre upotrebe tribulusa, ali i svake druge supstance koja podiže nivo testosterona.

  Pakovanje: 100 kap.

  2,200.00 din.