fbpx

Workout Nutrition

 • 100% PURE L-GLUTAMINE

  WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE sadrzi cist L-Glutamin farmaceutskog kvaliteta. Bez ukusa je i moze se lako umesati u bilo koji napitak po vasem izboru. Proces mikronizacije WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE-a smanjuje ukupnu velicinu cestica kako bi pomogao da se kljucni nutrient za izgradnju misica apsorbuje u misicima brze od inferiornih izvora L-Glutamina. Rezultat ovoga je, ne samo da L-Glutamin stize brze do vasih misica, vec zapravo dospeva i u vecoj kolicini! L-Glutamin se moze uzimati sa vodom ili se dodati proteinskim praskovima i zamenama za obrok kako bi se povecao nitrogen i pojacali intramuskularni nivoi Glutamina. Dodavanjem doze 100% PURE L-GLUTAMINE-a u vas napitak ili obrok posle treninga, znatno cete unaprediti oporavak misica i pripremiti vase telo za brzi rast misicnog tkiva.

  2,500.00 din.
 • 100% BEEF AMINI ACIDS

  100% BEEF AMINO ACIDS menja sve. Sada imate mogucnost da dobijete snagu mesa u obliku pogodnog praska! On vam daje samo ono dobro – neverovatne kvalitete crvenog mesa za izgradnju ciste misicne mase i generisanje snage i nista lose.

  100% BEEF AMINO ACIDS utice na rast ciste misicne mase, snage, oporavak, i sprecava gubitak misicne mase kada ste na dijeti. Ako se uzima pre treninga, 100% BEEF AMINO ACIDS sprecava razgradnju cistog misicnog tkiva i unapredjuje muskularne performanse. Kada se koristi posle treninga, 100% BEEF AMINO ACIDS ubrzava oporavak misica. 100% BEEF AMINO ACIDS se takodje moze uzimati i tokom dana kako bi se sprecio katabolizam i povecala sinteza proteina.

  3,500.00 din.
 • PARANORMAL 587GR

  Ako svaki trening odradite sa maksimalnim nivoima energije, izgradićete više mišića. PARANORMAL je jedinstveni novi način da izvučete što više iz svakog treninga. Treniraćete jače, sa više intenziteta, odraditi više ponavljanja i podizati veće težine nego ikada ranije. Kombinacija bioaktivnih sastojaka osigurava da ćete raditi svojim maksimalnim kapacitetom i izvući maksimum koristi iz vaseg treninga. Svaka komponenta igra vitalnu ulogu u poboljšanju vašeg treninga i faktori rade sinergetski kako bi se sve njihove prednosti spojile i učinile da PARANORMAL bude najbolja stvar na svetu, koju možete uzeti pre treninga. Intenzivan mentalni fokus, ogromno povecanje energije i ludačka agresivna želja da gurnete sebe preko granica normalne ljudske izdržljivosti. Zaboravite osećaj umora i slabosti kada dođete u teretanu. Nijedan teg neće biti previše težak, nijedan trening previše intenzivan. Ni jedan osecaj napumpanosti nikada nije bio kao ovaj sad. OSTANI FOKUSIRAN I RAZVALJUJ OD STARTA…DO POSLEDNJE SERIJE. UNISTI TERETANU!

  ■ OŠTAR MENTALNI FOKUS
  ■ HARDCORE INTENZITET
  ■ PARANORMALNA NAPUMPANOST
  ■ ALFA MENTALITET

  4,650.00 din. 3,950.00 din.
 • SHOCK SHOT 100ML

  SHOCK SHOT je formulisan za one koji ozbiljno treniraju sa opterecenjem, bodibildere, sportiste koji se bave sportovima snage i sportiste iz svih ostalih sportova koji žele da postignu maksimalni intenzitet, energiju i fokus tokom svojih treninga ili sporta.

  NEMA VIŠE NEPRODUKTIVNOG VREMENA U TERETANI!

  200.00 din.