fbpx

Zaštita zglobova i tetiva

 • ARTHERO GUARD 500ML

  Suplement za očuvanje zglobova i kostiju sa MSM- om, glukozaminom, kalcijumom, manganom, hondriotinom i kao i sa širokim spektrom biljnih ekstrakata i mikronutrijenata.

  2,660.00 din.
 • CHONDROITIN GLUCOSAMINE 60C.

  Hondrotin je suplement koji poboljšava fleksibilnost tetiva i ligamenata i za čak 20 % povećava količinu tečnosti hrskavice.

  1,090.00 din.
 • Alpha 50-amino 1L

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1 merica (40 ml) proizvoda dnevno. Pre upotrebe promućkati!

  Pakovanje:

  • 1 l
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 40 ml

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,900.00 din.
 • GLUCOSAMINE & msm 60t.

  Glukosamin sulfat postiže još bolji efekat u regeneraciji hrskavica, oštećenih tetiva (ligamenata) i bolova u njima kada mu u tom poslu pomogne njegov verni pratilac msm. Do sada malo poznati MSM (methyl sulfonyl methane) je sumporna baza koja se nalazi kod svih živih organizama (sumpor je treći makroelement u ljudskom telu). MSM se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma. On je neophodan u sintezi proteina, ali njegova glavna funkcija je gradnja i obnova vezivnog tkiva i omogućavanje normalne funkcije zglobova. MSM ima snažnu analgetičko i protiv upalno dejstvo kod svih povreda zglobova, tetiva i hrskavica. Poznati treneri jahačkih konja obavezno koriste Glukosamin i MSM kako bi ubrzali oporavak zglobova svojih ljubimaca i spremili ih za napore. Svi naučnici se slažu u jednom: MSM će u budućnosti imati mnogo veću primenu u medicini, prevenciji i oporavku oštećenog tkiva.

  Preporučena upotreba: 2 tablete dnevno.
  Pakovanje: 60 tableta.

  1,500.00 din.
 • za zaštitu zglobova

  OPTI-PACK OSTEO FLEX

  Amix™ Opti-Pack Osteo-Flex je kompletan proizvod za zaštitu zglobova, tetiva i kostiju, specijalno dizajniran za sportiste sa najvećim potrebama. Amix™ Opti-Pack Osteo-Flex je ekstremna, moćna formula, praktično dozirana u pojedinačnim dnevnim dozama.

  3,000.00 din.
 • Joint FuelJoint Fuel

  Joint Fuel Liquid Concentrate 480 ml

  Twinlab® Joint Fuel® je jedinstvena kombinacija glukozamin hidrohlorida, hondroitin sulfata i kolagena u tečnom obliku radi lakše digestije, apsorpcije, asimilacije i iskorišćenja. Ova mešavina predstavlja nutritivnu podršku za očuvanje i unapređenje zdravlja i funkcije hrskavice, zglobova i ligamenata. Brojna istraživanja i studije o pozitivnim dejstvima glukozamina, hondroitina i kolagena ističu njihovu ključnu ulogu u proizvodnji i jačanju vezivnog tkiva i hrskavice.

  Preporučena doza i način upotrebe
  odrasli 3 supene kašike dnevno.

  2,800.00 din.
 • Glucosamine & Chondroitin & MSM

  „Diverzantska trojka u vašoj zdravstvenoj misiji“

  Kada vaše zglobove, ramena, kolena i laktove zarobe povrede, bolovi i okoštavanja, a vaše telo počinje da pati jer više ne možete da vežbate pa čak ni da se normalno krećete i obavljate svoje redovne aktivnosti u pomoć pozovite „diverzantsku trojku” koja je do sada mnoge oslobodila od ovih nevolja i vratila ih u zdrav život. Glucosamine & Chonditrin & MSM deluju tako što u veoma kratkom roku počinju da saniraju povredu i vrše izgradnju i regeneraciji hrskavice, tetiva, membrana i drugih tkiva.Takođe smanjuju bol, upale i otečenost zglobova, nastalih usled fizičkih napora, ili raznih oblika osteoartritisa. „Komadant ove trojke” je već dobro poznati Glucosamin kome su se priključili Chondroitin sulfate i MSM. Chondroitin sulfate je deo velikog proteinskog molekula koji hrskavici daje elastičnost, deluje tako što privlači tečnost u molekule stimulišući produkciju kolagena. MSM (methyl sulfonyl methane) je jedinjenje sumpora i koristan je prilikom upala i bolova u zglobovima. Zaključak: Ako imate problem, pozovite one koji mogu brzo, efikasno i trajno da se izbore sa njim!

  Preporuka za korišćenje: uzimati 3 tablete na dan, ili po preporuci stručnog lica.

  Sastav u 3 tablete: 1500 mg Glukosamin sulfata, 1200 mg Chondroitin sulfate i 1200 mg MSM.

  Pakovanje: 90 tableta

  2,800.00 din.
 • Elasti Joint

  Elast Joint® sadrži sve danas poznate supstance koje snaže funkciju zgloba i vezivnog mišićnog tkiva. Umesto četiri velike tablete uzmite jednu mericu Elasti Joint®-a i pripremite ukusni napitak. Praškasta forma aktivnih komponenti mnogo se bolje apsorbuje u organizmu od tvrdih tableta. Osim toga, upravo količina supstanci u jednoj merici -a smatra se optimalnom za postizanje povoljnog učinka.

   

  4,500.00 din. 4,300.00 din.