Ugljeni hidrati

 • ISO DRINK 420gr, pomorandža 12 doza

  Prašak za osvežavajuće bezalkoholno piće obogaćen vitaminima i mineralima sa ukusom pomorandže

  1,100.00 din.
 • ISO DRINK 420gr, limun 12 doza

  Prašak za osvežavajuće bezalkoholno piće obogaćen vitaminima i mineralima sa ukusom limuna

  1,100.00 din.
 • ISO DRINK grape/lime 500ml

  Negazirano osvežavajuće bezalkoholno piće sa ukusom grejpa i limete

  150.00 din.
 • OAT MASH 50GR.

  Mr. Poppers® je specijalna linija proizvoda od cerealija spravljena od najboljih sirovina. Ovseni obrok je omiljen oblik zdravog obroka mnogih, bez obzira da li ste vežbač ili ne.

  Mr. Poppers® OatMash je izuzetno rastvorljivo ovseno brašno  specijalno dizajnirano za spremanje kaše ili napitka. Ovaj proizvod odličnog ukusa je idealan izvor prirodnih vlakana.

  OatMash® može biti konzumiran bili kada u raznim oblicima, vruć ili hladan, kao kaša ili napitak ili kao sastojak mnogih recepata za kolače, palačinke ili puding.

  Ukusi:
  -nugat krem
  -limeta jogurt
  -bela čokolada

  70.00 din.
 • MAX MOTION 500GR.

  1,200.00 din.
 • BLACK KICK 500GR

  1,600.00 din.
 • WAXY MEIZE 1.36KG

  Waxy Maize su posebni ugljeni hidrati iz kukuruza koji deluju znatno efikasnije nego maltodekstrin ili dekstroza, pa čak i bolje nego Vitargo. Osim obnove potrošenih energetskih zaliha, punjenje glikogenskih depoa je ujedno i signal za pokretanje prirodne anaboličke izgradnje mišića i ubrzanje oporavka.

  Preporuka za korišćenje: 2 merice ili 45 gr rastvoriti u hladnoj vodi i konzumirati tokom i odmah nakon treninga.
  Ukus: natural
  Pakovanje: 1,36 kg

  2,100.00 din.
 • ISO-LYN ISOTONIC DRINK 800GR

  Iso-lyn™ Isotonic – izotonični proizvod koji odgovara na zahteve i potrebe kako vrhunskih sportista tako i rekreativaca, koji vode računa o unosu tečnosti. Iso-Lyn™ Isotonic hidrira organizam, ispravlja mineralni disbalans nastao zbog znojenja i pomaže stabilizovanje nivoa šećera u krvi.

  1,400.00 din.
 • Multicarbo Jelly

  Multicarbo Jelly je mešavina ugljenih hidrata sa postepenim oslobađanjem, za brz i dugotrajan dotok energije na bazi izomaltuloze. Pakovanje omogućava jednostavno i praktično korištenje.

  Sadrži maltodekstrin, palatinoza i fruktozu. Palatinoza se brzo upija i pruža dugotrajne hranjive materije. Natrijum pomaže kod korisnog skladištenja ugljenih hidrata i podržava zadržavanje tečnosti. Prikladno za vegane. Bez glutena i aspartama

  180.00 din.
 • MR. POPPER’S OAT MASH 600gr

  Mr. Poppers® OatMash je izuzetno rastvorljivo ovseno brašno specijalno dizajnirano za spremanje kaše ili napitka. Ovaj proizvod odličnog ukusa je idealan izvor prirodnih vlakana.

  1,100.00 din.
 • MR. POPPER’S RICE MASH 600gr

  Mr. Popper´s® RiceMash® je ekstrudirano, a potom samleveno zrno pirinča namenjeno za spravljanje izuzetno ukusne kaše. Odličnu primenu ima i kao sastojak pri pravljenju mafina, testa, peciva i kolača. U kuvanju može da se koristi kao zgušnjivač za supe, čorbe, soseve i umake. Belo pirinčano brašno je prirodno bogato ugljenim hidratima sa malim procentom masti.

  1,100.00 din.
 • CARBO MAX 1Kg

  CARBO-MAX-1KG-----d

  1,400.00 din.