fbpx

Ugljeni hidrati

 • RECOVERY GEL 60ML

  Ukus: Višnja. TriCarb matrica sa mešavinom brzo apsorbujućeg proteina, BCAA, l-glutamina, l-lizina i vitamina B5.

  140.00 din.
 • BASIC CARBOHYDRATE COMPLEX

  Nearomatizovani ugljeni hidrati sa palatinozom.
  Nutriversum Carbohydrate Complex je složena formula koja sadrži 49 grama ugljenih hidrata po obroku.

  1,200.00 din.
 • OAT MASH 50GR.

  Mr. Poppers® je specijalna linija proizvoda od cerealija spravljena od najboljih sirovina. Ovseni obrok je omiljen oblik zdravog obroka mnogih, bez obzira da li ste vežbač ili ne.

  Mr. Poppers® OatMash je izuzetno rastvorljivo ovseno brašno  specijalno dizajnirano za spremanje kaše ili napitka. Ovaj proizvod odličnog ukusa je idealan izvor prirodnih vlakana.

  OatMash® može biti konzumiran bili kada u raznim oblicima, vruć ili hladan, kao kaša ili napitak ili kao sastojak mnogih recepata za kolače, palačinke ili puding.

  Ukusi:
  -nugat krem
  -limeta jogurt
  -bela čokolada

  70.00 din.
 • MAX MOTION 500GR.

  Max Motion je kompleks vitamina i minerala koji se koristi za pripremanje izotoničnog napitka. Tokom intenzivnih treninga i vežbi, organizam znojenjem izbacuje velike količine tečnosti, a sa njom i minerale i mikroelemente. Nemoguće je nadoknaditi ih običnom vodom. Max Motion je osmišljen tako da obezbedi telu sve neophodne sastojke koji se gube tokom treninga, uključujući najrazličitije sportove (timske sportove, trčanje, fitnes, dizanje tegova, bodibilding, kao i ubrzan i veoma aktivan način života). Max Motionje moguće koristiti i kao vitaminsko-mineralni suplement i kod osoba koje se ne bave nikakvom fizičkom aktivnošću.

  1,200.00 din.
 • BLACK KICK 500GR

  Black Kick prestavlja energetski proizvod koji u svom sastavu kombinuje ugljene hidrate, vitamine i minerale sa kofeinom i gvaranom. Visoke koncentracije kofeina i gvarane obezbeđuju stimulišući efekat, s tim što kofein ima brzo delovanje, a gvarana sporije, pa u kobinaciji deluju duži vremenski period.

  1,600.00 din.
 • WAXY MEIZE 1.36KG

  Waxy Maize su posebni ugljeni hidrati iz kukuruza koji deluju znatno efikasnije nego maltodekstrin ili dekstroza, pa čak i bolje nego Vitargo. Osim obnove potrošenih energetskih zaliha, punjenje glikogenskih depoa je ujedno i signal za pokretanje prirodne anaboličke izgradnje mišića i ubrzanje oporavka.

  Preporuka za korišćenje: 2 merice ili 45 gr rastvoriti u hladnoj vodi i konzumirati tokom i odmah nakon treninga.
  Ukus: natural
  Pakovanje: 1,36 kg

  3,150.00 din.
 • ISO-LYN ISOTONIC DRINK 800GR

  Iso-lyn™ Isotonic – izotonični proizvod koji odgovara na zahteve i potrebe kako vrhunskih sportista tako i rekreativaca, koji vode računa o unosu tečnosti. Iso-Lyn™ Isotonic hidrira organizam, ispravlja mineralni disbalans nastao zbog znojenja i pomaže stabilizovanje nivoa šećera u krvi.

  1,400.00 din.
 • MR. POPPER’S OAT MASH 600gr

  Mr. Poppers® OatMash je izuzetno rastvorljivo ovseno brašno specijalno dizajnirano za spremanje kaše ili napitka. Ovaj proizvod odličnog ukusa je idealan izvor prirodnih vlakana.

  1,100.00 din.
 • MR. POPPER’S RICE MASH 600gr

  Mr. Popper´s® RiceMash® je ekstrudirano, a potom samleveno zrno pirinča namenjeno za spravljanje izuzetno ukusne kaše. Odličnu primenu ima i kao sastojak pri pravljenju mafina, testa, peciva i kolača. U kuvanju može da se koristi kao zgušnjivač za supe, čorbe, soseve i umake. Belo pirinčano brašno je prirodno bogato ugljenim hidratima sa malim procentom masti.

  1,100.00 din.
 • CARBO MAX 1Kg

  Carbo Max obezbeđuje povećanje izdržljivosti i efikasnosti, dodatnu energiju i brz oporavak od treninga. Ne sadrži masti, 100% je prirodan i predstavlja izvor najkvalitetnih složenih ugljenih hidrata neophodnih u svakodnevnoj ishrani sportista. Količina kompleksnih ugljenih hidrata, koje sportista preko dana unosi u organizam, direktno utiče na nivo glikogena u telu, a on je najvažniji izvor energije za mišiće tokom intenzivnog treninga. Carbo Max snabdeva organizam glukoznim polimerima, koji su direktan prekursor glikogenske sinteze u mišićima. Visok nivo glikogena će omogućiti duži, kvalitetniji i teži trening.

  1,400.00 din.
 • VitargON

  VitargON Pure Energy ,  Ukus: Pomorandza

  Neto masa: 1500gr

  Velicina porcije: 50 gr

  Broj porcija po pakovanju: 30

  Postizanje idealnih rezultata u oblikovanju tela zahteva intenzivan trening koji moze znacajno da smanji rezerve glikogena akumuliranog u misicima i u jetri, sto posledicno dovodi do pojacanih katabolickih procesa. Da biste ovo sprecili neophodno je dopuniti energetske rezerve na brz, dugotrajan i regularan nacin. VitargON je proizvod koji je u potpunosti (100%) baziran na ugljenim hidratima koji dolaze iz kukuruza koji se mogu okarakterisati visokim nivoom varenja, dok su njegove posebne frakcije poseduju diferencirano vreme apsorpcije, zbog cega je energija dopunjena odmah nakon unosa kao i u narednom vremenskom periodu. Osim toga, VitargON je ojacan sa L-arginine-om koji je odgovoran za povecanu proizvodnju azot-oksida, koji utice na brzi i efikasniji transport hranljivih materija do misicnih celija.

  NACIN UPOTREBE: Prva porcija (50 g sa vodom) pre treninga. Druga porcija odmah posle treninga. Za vreme dugotrajnih fizickih aktivnosti preporucuje se uzimanje preparata i tokom treninga.

  Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

  3,800.00 din.
 • Arsenal 900gr

  Sci-Muscle Arsenal™ sastoji se od mešavine ugljenih hidrata, kreatina, beta-alanina, HMB-a i BCAA (aminokiselina razgranatog lanca) kako biste otkrili novu dimenziju treninga.

  Creatine Hydrate je jedan od nasavremenijih kreatina dostupnih na trzistu. Sa tako čistim kreatinom možete očekivati primetan napredak u periodu korišćenja od samo nekoliko nedelja! Sa HEMOCELL™ britanskim kreatinom dobijate:

  • Povećanje veličine mišićne ćelije,
  • povećanje energije u mišićima,
  • povećanje snage
  • povećanje izdržljivosti
  • ubrzan oporavak.

  HEMOCELL™ je jednostavno nezaobilazna formula kada je u pitanju napredak u postizanju izuzetnih rezultata u svim sportovima.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1-3 x dnevno uzeti po 1 mericu (35 g) proizvoda razmućenog u ½ čaše vode (100 ml).

  Pakovanje:

  • 900g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 26
  • Količina pojedinačne doze: 35g

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,500.00 din.