fbpx

Kyowa Quality

 • KYOWA QUALITY L-GLUTAMIN 10GR

  Glutamin čini 61%  mišićnog tkiva, a u krvi je prisutan dve trećine naspram svih ostalih amino kiselina.

  To sve govori koliko je krucijalno važan za očuvanje, izgradnju, snagu i oporavak mišića. To je naročito važno za ljude koji treniraju ili one koji su na postu, a naravo i za one koji su u katabolizmu zbog zdravstvenih problema.

  Glutamin podstiče lučenje hormona rasta, reguliše nivo šećera u krvi, hrani imuno ćelije, učestvuje u proizvodnji energije, pomaže pri otklanjanju mišićnih grčeva i amonijaka iz tela, umanjuje dehidraciju ćelija …

  Drugim rečima Glutamin je amino kiselina koju naš organizam najviše treba.

  Sva navedena koristna dejstva Glutamina se u najboljoj meri ispoljavaju sa vrhunskim japanskim Kyowa Quality

  Sastav: L-Glutamin 99,5%
  Pakovanje: Kesica od 10 grama
  Upotreba: Polovinu kesice rastvoriti u čaši vode i popiti pre treninga, a drugu polovinu nakon rastvaranja u vodi popiti posle treninga, ili kako preporuči stručno lice.

  60.00 din.
 • KYOWA QUALITY L-ARGININ 10GR

  Atlete i poklonici fitnesa koriste Arginin zbog podizanja nivoa azot oksid-a. Azot oksid je prirodni molekul koji širi krvne sudove  omogućava postizanje veće pumpe i volumena mišića, više kiseonika i bolju ishranu mišića tokom treninga, a istovremeno poboljšava elastičnost krvnih sudova.

  Arginin jača imuno sistem, čuva ćelije i usporava proces starenja, poboljšava lučenje hormona rasta, ublažava krvni pritisak, snižava holesterol, ubrzava oporavak tela kao i regenaraciju kože od raznih povreda.

  Arginin se upotrebljava kao pomoćni suplement u povećanju broja i pokretljivosti spermatozoida, 80% semene tečnosti sadrži Arginin. Arginin se koristi za veći protok krvi u predelu genitalija,  za bolju i veću distribuciju testosterona, tj. poboljšanju potencije kao i plodnosti oba pola.

  Sva navedena koristna dejstva Arginina se u najboljoj meri ispoljavaju sa vrhunskim japanskim Kyowa Quality

  Sastav: L-Arginin 99,5%
  Pakovanje: Kesica od 10 grama
  Upotreba: Polovinu kesice rastvoriti u čaši vode i popiti pola sata pre treninga, a drugu polovinu nakon rastvaranja u vodi popiti pre spavanja, ili kako preporuči stručno lice.

  70.00 din.