AKCIJA

100% PURE CITRULLINE 300GR

2,300.00 RSD

– poboljšava performanse
– doprinosi boljem snabdevanju mišića hranjivim sastojcima
– savršeno rešenje za sportove izdržljivosti
– utiče na regeneraciju nakon treninga

Šifra proizvoda: amg-20162 Kategorije: , , ,
Pregled korpe

Opis

Proizvod 100% Pure Citrulline sadrži aminokiselinu L-citrulin u slobodnom obliku u rasutom obliku u prahu, namenjenu pripremi ukusnog napitka pred trening. L-citrulin je neesencijalna aminokiselina koju telo može sintetisati, ali u pojedinim životnim situacijama ne može da je proizvede u dovoljnim količinama, recimo prilikom velikih opterećenja, intenzivnih treninga, itd. Prirodno se može naći u voću, na primer u lubenici.

Upotreba citrulina utiče na zasićenje azotnog monoksida u krvi, što rezultira širenjem krvnih sudova. Veći protok krvi direktno utiče na efikasniju isporuku kiseonika i hranljivih sastojaka do mišićnih ćelija, kao rezultat toga, veća snabdevenost mišića hranljivim sastojcima mogu učiniti njegovu regeneraciju efikasnijom i intenzivnije vežbanje, što je važno ne samo za bodibilding, već i za druge sportove.

100% L-citrulin je garancija maksimalne čistoće aktivne supstance u dodatku. Jednostavno ne možete da imate čistiji L-citrulin u svom planu suplementacije. Štaviše, slobodni oblik L-citrulin je potpuno prirodan i lako svarljiv oblik ne-esencijalne aminokiseline za naše telo.

Preporučena upotreba: Pomešajte 0,5-1 mericu sa 100-200 ml vode. Koristite 20-30 minuta pre treninga. Dnevna doza: 0,5 – 1 merica.

Pakovanje: 300g

Ocenite proizvod!
[Total: 4 Average: 3]