100% PURE WHEY 2.27KG+20%

100% PURE WHEY 2.27KG+20%

6,200.00 din.

Visokokvalitetni protein koji uključuje i izolat proteina surutke + glutamin.

Šifra proizvoda: amg-16739 Kategorije: , ,

Opis

  • – 22 g visokokvalitetnog proteina surutke po porciji
  • – nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti
  • – bogat glutaminom – za bolji oporavak nakon napornih treninga
  • – Zaslađen stevijom

Bilo da trenirate da biste povećali čistu mišićnu masu ili držite dijetu kako bi ste izgubili masno tkivo, 100% Pure Whey pruža odličan i kompletan izvor proteina. Svaka merica 100% Pure Whey proteina Vam donosi 22 g proteina – smeše proteina surutke, jedinstvenog matriksa ultrafiltriranog izolata proteina surutke, koncentrata surutke i glutamina. Ovaj proizvod je prijatnog ukusa i proizveden je bez aditiva i sadrži nizak nivo ugljenih hidrata i masti što osigurava njegovu brzu apsorpciju.

100% Pure Whey, takođe, sadrži visok nivo glutamina koji pomaže u oporavku i sprečavanju katabolizma i ujedno učestvuje u anaboličkim procesima (izgradnji mišića).

 100% Pure Whey ima nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti, stoga se ne morate brinuti ukoliko držite dijetu i želite da ostvarite izdefinisan izgled. Plus, odličan ukus i instant formula čine užitak koji će Vam obezbediti osvežavajući proteinski šejk kad god Vam je on potreban.

Preporučena upotreba: 1 kesicu rastvoriti u 2,5 dl obranog mleka ili vode.Konzumirati nakon treninga. U toku dana može se konzumirati još 1-2 puta u zavisnosti od potrebe (ukupnog dnevnog proteinskog unosa), najbolje kao međuobrok ili pre noćnog sna.

[Total: 0    Average: 0/5]
You've just added this product to the cart: