100% PURE WHEY PROTEIN 2kg

5,900.00 RSD

– Prikladno za vegetarijance
– Bez glutena
– Bez aspartama

100% Pure Whey protein je visoko koncentrirana bjelančevina, dopunjena esencijalnim aminokiselinama kako bi vaš trening imao još više smisla te kako bi oporavak i rezultati bili maksimalni.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-16680 Kategorije: , ,

Opis

Visokokvalitetna belančevina od sirutke koja je najčistijii izvor belančevina posebno je popularna i po veoma brzoj apsorpciji. Whey 100% sastoji se od 3 vrste belančevina: izolata, koncentrata i hidrolizata. Koristeći izolat kao primarni izvor, svako serviranje daje vam čak 24g čistog proteina, 5.7g BCAA i čak 3.8g L-Glutamina. Sa svega 1.4g hidrata i dodanim B6 vitaminom hormonalna aktivnost je podržana na način da se osećate zdravije i snažnije.

Whey 100% kreiran je kako bi vam bio potpuna podrška u treniranju. Rezultat čestog konzumiranja Multipower Whey 100% proteina je brz oporavak, umanjeno grčenje mišića i prirast mišićne mase koja će vam u celosti priuštiti zadovoljstvo i povećanu želju za sledećim treningom.

Sa 100% Pure Whey proteinom svaki trening ima sve više smisla, a brži napredak i izvanredni rezulati konstantno će vas gurati napred, prema cilju i još jednom uspehu.

100% Pure Whey Protein probajte odmah i doživite najukusniji fitness šejk dostupan na tržištu.

Ukusi: vanila, čokolada, jagoda
Pakovanje: 2 kg

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]