100% WHEY PROTEIN 2.2KG

100% WHEY PROTEIN 2.2KG

5,950.00 din.

100% WHEY PROTEIN je mesavina izolata proteina surutke najviseg kvaliteta (WPI) i koncentrata proteina surutke (WPC) sto garantuje snabdevanje neophodnih strukturnih materijala za izgradnju misica. Proteine surutke karakterisu nizak sadrzaj masti i laktoze i visok sadrzaj razgranatog lanca esencijalnih BCAA aminokiselina. Stavise, 100% WHEY PROTEIN je poboljsan sa dodatnom dozom leucina, jedine amino kiselina koja aktivno stimulise lucenje insulina bez obzira na koncentraciju glukoze. Leucin je kljucni element u biosintezi proteina sto rezultira brzim porastom bezmasne ciste misicne mase. Koriscenje leucina posle treninga daje antikatabolicke i anabolicke rezultate. 100% WHEY PROTEIN se posebno preporucuje za sportiste koji ucestvuju u sportovima koji zahtevaju snagu.

 

Šifra proizvoda: amg-14996 Kategorije: ,

Opis

NACIN UPOTREBE: Uzimati 1-3 serviranja dnevno, 30gr pomesajte sa vodom ili mlekom. Broj serviranja bi trebalo da odgovara vasim individualnim potrebma za proteinima.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

[Total: 5   Average: 3.2/5]
You've just added this product to the cart: