ANTIOXIDANT MATRIX 90C

1,950.00 RSD

  • 17 visokoefikasnih antioksidanata
  • Zaštita ćelija od slobodnih radikala
  • Vitamini i enzimi
  • Jača imuni sistem
  • Poboljšava koncentraciju
  • Dodatak ishrani
  • Podrška kardiovaskularnom sistemu
  • Pakovanje za 90 dana
Šifra proizvoda: amg-22293 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Antioksidanti su supstance koje sprečavaju vezivanje slobodnih radikala za ćelije naših tkiva. Procesom oksidacije u našim ćelijama oslobađaju se slobodni radikali koji se usled nedostatka elektrona vezuju za naše ćelije i štetno deluju na njih. Slobodni radikali oslobađaju se u našem organizmu putem metabolizma ili su uzrokovani spoljašnim faktorima (sunčevo zračenje, zagađenost, alkohol, pušenje ali i preterana fizička aktivnost). Kao posledica “modernijeg” načina života a naše izlaganje ovim spoljašnim faktorima je konstantno, potreba za antioksidantima je sve veća i veća. Neki antioksidanti se sami sintetišu u našem organizmu međutim, zbog pojačanog delovanja pomenutih spoljašnjih faktora, kao i današnjeg ubrzanog i nezdravog načina života neophodni su nam antioxidant u vidu dodataka ishrani. Antioksidanti nam omogućavaju stalnu zaštitu ćelija od slobodnih radikala i time nam produžavaju vek i poboljšavaju kvalitet života.

Kako smo već napomenuli naše telo ne može samo da sintetiše dovoljno vitamina i minerala tako da nam je za dovoljni fond antioksidanata u organizmu potreban dodatni unos istih preko hrane i suplemenata. Unošenjem antioksidanata smanjujemo rizike od genetski naslednih bolesti, štitimo ćelije od slobodnih radikala, poboljšavamo koncentraciju, jačamo imuni sistem, preventivno delujemo na oboljenja i pomažemo našem telu da bolje funkcioniše kao i da sporije i zdravo stari.

Vitalikum Antioxidant Matrix je pažljivo dizajnirana formula koja sadrži 17 visokoefikasnih antioksidanata koji štite vaše ćelije od slobodnih radikala i jačaju imuni sistem.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka.Vitamin C, cink, selen i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Sadržaj aktivnih sastojaka U dnevnoj dozi

(1kapsula )

%NRV* Sadržaj aktivnih sastojaka U dnevnoj dozi

(1 kapsula)

%NRV*
Vitamin A 900 µgRE1 112 L-glutation 25 mg **
Vitamin C 165 mg 206 Sprašeni cvet nevena (Calendula officinalis) 25 mg **
Vitamin E 18 mg TE2 150 Ekstrakt lista artičoke (Cynara cardunculus var. scolymus) 25 mg **
Vitamin B3 20 mg 125 Ekstrakt ploda šipka (Rosa canina)

– od čega polifenola

20 mg

1 mg

**

**

Selen 65 µg 118 Sprašeni plod plave borovnice (Vaccinium uliginosum L) 20 mg **
Cink 12,5 mg 125 Sprašeni plod crvenog gloga (Crataegus oxyacantha) 20 mg **
Bakar 1 mg 100 Sprašena opna zrna grožđa (Vitis vinifera L) 20 mg **
Sprašena alga spirulina

(Arthrospira platensis)

75 mg ** Sprašeno seme sikavice (Silybum marianum) 20 mg **

*NRV = nutritivna referentna vrednost; ** = NRV nije ustanovljena; RE1= Retinol ekvivalent TE2= Tokoferol ekvivalent

Sastojci: Kalcijum-L-askorbat; omotač kapsule: hidroksipropilmetilceluloza; sprašena alga spirulina ( Arthrospira platensis); sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; L-glutation; sprašeni cvet nevena (Calendula officinalis); ekstrakt lista artičoke (Cynara cardunculus var. scolymus) 4:1; nikotinamid; ekstrakt ploda šipka (Rosa canina) 5% polifenola; sprašeni plod plave borovnice (Vaccinium uliginosum L); sprašeni plod crvenog gloga (Crataegus oxyacantha); sprašena opna zrna grožđa (Vitis vinifera L); sprašeno seme sikavice (Silybum marianum); lubrikans: magnezijum-stearat; D-alfa-tokoferol; cink-glukonat; bakar(II)-sulfat; natrijum-selenit; retinil-acetat.

Način primene: konzumirati 1 kapsulu dnevno.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i MLEKOSOJAJAJA, RIBA i PŠENICA.

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]