ARGININ AKG 100T

1,850.00 RSD

– poboljšava mišićnu pumpu i prokrvljenost mišića
– povećava produkciju NO (azot oksida) u telu
– za bolje performanse i bolje rezultate
– za brži oporavak
– povećanje nivoa hormona rasta

Šifra proizvoda: amg-19318 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

L-Arginin je aminokiselina koja se nalazi u proteinima biljnog i životinjskog porekla. Nalazi se u namirnicama kao što su meso, mlečni proizvodi, čokolada, semenke. Učestvuje u mnogim biohemijskim procesima i ima veoma važnu ulogu ljudskom organizmu što doprinosi dobrom opštem stanju organizma.

ARGININ AKG 100T

Arginin svojim prisustvom stimuliše procese obnove i rasta ćelija, kao i povećanje nivoa hormona rasta kod vežbi snage i opterećenja i poboljšava oporavak mišića. Druga bitna uloga arginina je njegova uloga prekursora NO (azot oksida) što naglašava njegovu metaboličku važnost. Prisustvo NO (azot-oksida) u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. Povećanjem izvora slobodnog arginina povećava se proizvodnja azot oksida. Ono što će bodibilderi najviše primetiti jeste mnogo snažnija mišična kontrakcija i jača pumpa. Dugotrajnija intracelularna pumpa omogućava povećanje mišićne tvrdoće i prokrvljenost.

Alfa-ketoglutarat učestvuje u biohemijskim procesima proizvodnje energije u ljudskim ćelijama.Arginin alfa-ketoglutarat je transportni sistem koji pri ulasku u krvotok značajno povećava proizvodnju azot oksida što dovodi do: pojačanja i povećanja „mišićne pumpe“ nakon treninga, povećava izdržljivost i ubrzava oporavak, omogućava da se odrade intenzivniji treninzi.

Način upotrebe: Konzumirati 2 tablete dnevno pre treninga, sa čašom vode.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama koje koriste bilo kakve lekove, osobama sklonim učestaloj pojavi herpesa, osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekti.

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]