ASTRAGALUS 500MG

1,500.00 RSD

  • Podstiče rad imunog sistema
  • Deluje kao adaptogen (nespecifičan otpor stresu)
  • Podiže raspoloženje
  • Otklanja hroničan umor i manjak energije
  • Podstiče apetit kod obolelih osoba
  • Unapredjuje kognitivne funkcije
Šifra proizvoda: amg-20849 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Astragalus (Astragalus membranaceus), biljka koja je iz familiji Fabaceae, i vekovima se upotrbljava u tradicionalnoj kineskoj medicini zbog svojih lekovitih svojstava. Prevashodno se upotrbljava kao podrška imunitetu, kao pokretač boljeg raspoloženja, za otklanjanje hroničnog umora i manjka energije. Biljka astragalus najviše uspeva i njeno poreklo je iz Mongolije i Severne Kine, ali u današnje vreme raste širom planete.

Obezbedjuje triterpenske glikozide, saponine, sterole, masne kiseline, izoflavonoide, aminokiseline i polisaharide.

Studije su pokazale da ekstrat korena astragalusa ima antivirusno, antioksidantno (sprečava štetno delovanje), fibrinolitičko (sprečava zgrušavanje krvi), hepatoprotektivno (podržava aktivnost jetre) i imunomodulatorno delovanje (podržava imunološki sistem). Takodje je ustanovljeno pozitivno delovanje kod bolesti kardiovaskularnog (angina pektoris) i gastrointestinalnog sistema.

Koristi se kod respiratornih infekcija, virusnih infekcija, oboljenja jetre i bubrega, kao diuretik, kod srčane insuficijencije, kao i za jačanje imuniteta. U kineskoj medicini se koristi kod fibroze jetre, virusnog miokarditisa, srčane insuficijencije, amenoreje i protiv virusnih infekcija.

Haya Labs Astragalus predstavlja suvi ekstrakt korena astragalusa standardizovan na 70% polisaharida (10:1) i u jednoj kapsuli sadrži 500 mg ekstrakta, što predstavlja 56% minimalne doze.

Astragalus je bezbedan u preporučenim dozama i može se kombinovati sa ostalim biljnim ekstraktima radi udruženog efekta za jačanje imunološkog sistema.

Sastav

Upotreba: 1 kapsula dnevno 30 minuta pre obroka. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

Pakovanje: 60 kapsula

Upozorenje: neophodan je oprez kod osoba na imunosupresivnoj terapiji, kod osoba sa transplantiranim organima ili autoimunim bolestima. Istovremena primena sa antikoagulansima ili antiagregacionim lekovima, može povećati rizik od krvarenja.

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]