C 1000 SA BIOFLAVONOIDIMA 100T

C 1000 SA BIOFLAVONOIDIMA 100T

1,250.00 din.

Puferisani Vitamin C 1000mg, sa šipkom i bioflavonoidima za jači imunitet. 100 tableta

Šifra proizvoda: amg-17889 Kategorije: , ,

Opis

  • jača imuni sistem
  • smanjuje bolove u mišićima posle napora
  • jak antioksidant koji pomaže u borbi protiv bolesti

BioTechUsa Vitamin C 1000 mg sa flavonoidima  je suplement čijom ćete upotrebom priuštiti sebi sve dobrobiti vitamina C, sadržanog u ovoj novoj formuli. Vitamin C od davnina važi za jedan od najvažnijih vitamina u ljudskoj ishrani. Za razliku od životinja, ljudski organizam ne može sam da sintetiše vitamin C, te mora da ga unosi putem hrane ili suplemenata. Ukoliko nema dovoljno ovog vitamina, nastaju mnogobrojna nepovoljna zdravstvena stanja – od pada imuniteta do stvaranja veće količine slobodnih radikala koja vremenom mogu da dovedu do stvaranja tumora i maligniteta. Iz navedenih razloga možemo zaključiti da je suplementacija vitaminom C neophodna i da doprinosi boljem zdravlju i većoj vitalnosti organizma.

BioTechUsa Vitamin C 1000 mg sa flavonoidima pruža izuzetnu pomoć vašem organizmu, naročito tokom zimskog perioda, kada prirodno slabi imuni sistem. Noviji oblik vitamina C koji  deluje postepeno tokom dužeg vremena tako da će se održavati njegov nivo u organizmu, što je najvažnije za ispoljavanje dobrobiti vitamina C. Ovo omogućava njegovo postojano dejstvo u višečasovnom periodu, za razliku od klasičnih, praškastih i šumećih preparata kod kojih se vitamin C brzo izlučuje putem mokraće. Sam vitamin C dobijen je 100% iz prirodnog izvora (šipak) i lako se koristi u organizmu.

Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (1 tableta) dnevno, najbolje uz obrok.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za bolje opšte zdravlje i podršku radu srca kombinovati sa Vitalikum Omega 3 I/ili BioTechUsa CoQ10

Sastojak Sadržaj po dozi (1 tableta) na 100g %PDU
Vitamin C 1000 mg 72,99g 1250%
Bioflavonoidi citrusa (ekstrakt Citrus aurantium) 44mg* 2,4g* *
Kalcijum 120mg 15%
Šipak 50mg* 36,49g* *

*PDU nije ustanovljen

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

[Total: 0   Average: 0/5]
You've just added this product to the cart: