CellZoom Hardcore Activator 315 gr

CellZoom Hardcore Activator 315 gr

3,800.00 din.

Poslednjih godina su pre-workout preparati ili popularni NO-boosteri postali totalni hit u USA i to ne bez razloga. Sportska populacija širom sveta takođe je shvatila sve prednosti ovih suplemenata. Brz napredak, brz oporavak i neverovatno intenzivni treninzi su od NO-boostera načinili jednim od najpoželjnijih preparata za svakog sporistu.

 

Šifra proizvoda: amg-11939 Kategorije: ,

Opis

Amix™ CellZoom™ je visokokoncentrovani pre-workout preparat specijalno dizajniran od strane AMIX™-a za sportiste koji traže maksimalno pumpanje, snagu, energiju i vaskularnost. Ali to nije sve. Ovaj fantastičan pre-workout proizvod će takođe sjajno ubrzati vaš oporavak nakon intenzivnog treninga. Amix™ CellZoom™ sadrži dobro poznate i naučno dokazne elemente koji delujući sinergistički obezbeđuju maksimalan intenzitet, pojačanu izdržljivost i bolju koncentraciju i fokus tokom vežbanja. Ovakvo dejstvo Amix™ CellZoom™ dovodi do povećanog mišićnog rasta i oporavka.

Dakle, samo jedna mala kašičica vas deli do vašeg najboljeg treninga ikad!

A sada se spremite za 45 neverovatnih treninga sa titanskom snagom, eksplozivnom energijom i ekstremnim pumpanjem!

Ključne karakteristike:

  • maksimizira mišićnu snagu, izdržljivost i energiju
  • povećava vaskularnost i pumpanje mišića
  • ubrzava oporavak nakon treninga
  • odličnog je ukusa i lako se piprema

Upotreba: Razmutiti 1 mericu u čaši sa 2 – 3 dl. vode i popiti 30 – 45 min pre treninga. Ne koristiti šejker! Maksimalna dnevna doza je 1 merica! Ne konzumirati više!

Pakovanje: 315 gr.

[Total: 4    Average: 2.5/5]
You've just added this product to the cart: