Creatine Monohydrate 1kg

Creatine Monohydrate 1kg

2,900.00 din

Ultimate Nutrition Creatine – platinum serija spada u grupu najčistijih i najkavalitetnijih mikronizovanih kreatin monohidrata na svetu. Za njegovu proizvodnju korišćena je najnovija tehnologija koja daje najčistiju supstancu oslobođenu od svih toksina koji nastaju prilikom proizvodnje kreatina što je rezultat najvećeg kvaliteta koji je danas dostupan na svetskom tržištu. Ova tehnologija pevazilazi sve standarde koji danas postoje na svetu a tiču se čistoće i kvaliteta supstanci.

Šifra proizvoda: amg-12454 Kategorije: ,

Opis

Kreatin je verovatno najpoznatiji preparat na tržištu sportskih suplemenata. Sportisti ga veoma cene jer brzo i snažno deluje na snagu, mišićnu masu, eksplozivnost. Kreatin se koristi u svim sportovima. Sportisti koji ga koriste manje se zamaraju i mnogo brže oporavljaju od fizičkih aktivnosti i napornih treninga. Kreatin monohidrat se apsorbuje kroz digestivni trakt u krv odakle se po prirodnom pocesu preuzima od strane mišića. Kad stigne u mišić – spreman je da dopunjava Adenozin Tri Fosfat (ATP) osnovni mišićni izvor energije. Ultimate Nutrition kreatin spada u grupu mikronizovanih kreatina što znači da ima maksimalnu aspsorpciju u digestivnom traktu t.j. nekoliko puta više od običnog kreatina.

Preporuka za korišćenje: od 5 gr do 20 gr. zajedno sa dekstrozom.

Sastav: 100% Creatine Monohidrate Micronized.

VAŽNA NAPOMENA: Razlika između čistog i nečistog pa čak i toksičnog od visoko kvalitetnog kreatina je skoro ne moguće utvrditi ukusom i golim okom. Morate biti oprezni i informisani. Kreatin Ultimate Nutritiona je mikronizovan, patentiran, zaštićen i analiziran HPLC metodom uz maksimalno otklanjanje spornih supstanci: Creatinine (CRN), Dicyandiamide (DCD) i Dihydrotriazine (DHT).

Pakovanje: 1 kg.

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: