CREATINE MONOHYDRATE 250G.

2,150.00 RSD

  • Dokazano poboljšava fizičke sposobnosti, performanse tela u uzastopnim, kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta.
Šifra proizvoda: amg-22202 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Ukoliko se bavite visoko intenzivnom ili kontinuiranom napornom fizičkom aktivnošću, kreatin monohidrat je pravi izbor za vas. Applied Nutrition mikronizovani kreatin monohidrat je proizvod najčistije formule koja se najbrže apsorbuje. Mnogobrojne studije dokazale su da povećanje nivo kreatina pomaže u odlaganju zamora, povećava energetski metabolizam u mišićnim ćelijama i povećava opšti trenažni kapacitet.

  • Dokazano poboljšava fizičke sposobnosti, performanse tela u uzastopnim, kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta.
  • Lako se rastvara u vodi
  • Informed Sports sertifikat – testirano za sportiste
  • Halal sertifikat

Namena: Kreatin pobolјšava fizičke sposobnosti / performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Koristan efekat postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Aktivni sastojci: U dnevnoj dozi (5 g) %PDU*
Kreatin-monohidrat 5000 mg **

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = PDU nije ustanovljen

Sastojci: 100% mikronizovani kreatin-monohidrat.

Način primene: Jednu porciju praha (5 g =1 merica) razmutiti sa vodom u šejker boci. Popiti neposredno nakon treninga, na prazan stomak. Pripremati neposredno pre konzumiranja. Nakon 8 nedelja kontinuirane upotrebe napraviti 1 nedelju pauze.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i MLEKO, JAJA, SOJA I GLUTEN.

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, osobama preosetljivim na kreatin, kao ni osobama sa oboljenjima bubrega ili rizikom od renalnih poremećaja, npr. dijabetičarima. Osobe koje imaju dijagnostifikovano oboljenje ili su pod terapijom, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Uz suplementaciju kreatinom treba uzimati dovoljno vode, 6-8 čaša dnevno. Osobe koje koriste kreatin treba da prate nivo kreatinina u serumu. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]