CREATINE XLINE 500GR

1,550.00 RSD

– povećanje snage i mišićne mase
– poboljšanje performansi u svim sportovima
– povećava brzinu sinteze proteine
– za brži oporavak
– za osobe i sportiste sa povećanom fizičkom aktivnošću

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-13585 Kategorije: ,

Opis

Creatine-Xline Blastex je suplement namenjen unapradjenju sportskih performansi i povećanju čiste mišićne mase. Mešavina je visoko-kvalitetnog mikronizovanog kreatina monohidrata i L-taurina. Kreatin je organsko hemijsko jedinjenje koje se prirodno javlja u ljudskom telu. Obično se snabdeva životinjskim proizvodima, tj. mesom, jajima ili ribom. Njegov blagotvorni uticaj zasnovan je na jednostavnom mehanizmu koji oslobađa energiju u obliku visokoenergetskih molekula ATP (adenozin trifosfat) kroz raspad fosfokreatina u mišićima.Što bi značilo da njegovom suplementacijom ostvarujete i produženi rad tj. veću snagu i bolju izdržljivost.
Takođe, kreatin može značajno doprineti rastu mišićne mase, otkloniti zamor i poboljšati oporavak mišića nakon napornog treninga. Kreatin takođe, može da superhidrira mišićnu ćeliju, doprinoseći pritom njenom volumenu. On stimuliše sintezu proteina i sprečava njegovu razgradnju.

Za ljude koji se bave najrazličitijim sportovima, preporučuje se u cilju povećanja snage i mišićne mase. Nakon 6 nedelja korišćenja Creatine-Xline, preporučljivo je da se napravi četiri nedelje pauze u njegovom korišćenju.

Preporučena upotreba: pomešajte 1 porciju (1 ravnu mericu proizvoda) sa 250 ml vode, mešajući u šejkeru.
Doziranje (1 merica = 5g)
Danima kada trenirate: 1 porcija pre treninga i jedna porcija posle treninga
Danima kada ne trenirate: 1 porcija ujutro pre obroka

Ocenite proizvod!
[Total: 2 Average: 3]