CRITICAL WHEY 30GR

150 RSD

  • Izgradnja i održanje mišićne mase
  • Izvanrednih ukusa i odlične rastvorljivosti
  • Bez GLUTENA
  • Visoko kvalitetni proteini i BCAA
  • Informed Sport sertifikat i analiza svake šarže
  • Halal sertifikat
Šifra proizvoda: amg-22671 Kategorije: , , ,

Whey protein, odnosno protein surutke je najpopularniji medju sportistima zbog svojih karakteristika. Naročito zbog svoje bioraspoloživosti, brze apsorpcije i povoljnog aminokiselinskog profila. Obzirom da je whey protein bogat esencijalnim aminokiselinama, naročito visok sadržaj BCAA aminokiselina (leucina, izoleucina i valina) koje se metabolišu u samim mišićima a ne u jetri, samim tim je poželjan kao dodatak ishrani kako bi bolje očuvao i oporavio mišiće,a i izgradio mišićne ćelije.

Whey protein koncetrat je dobijen tehnologijom Ultra filtracije kako bi zadržao visoku koncetraciju proteina i BCAA (amino kiselina razgranatog lanca). Whey protein izolat je protein najvišeg kvaliteta dobijen Cross-Flow-Micro filtracijom. Hidrolizovani Whey protein je enzimski predsvaren protein, razbijen tim putem do Peptida. Critical whey sa svakom mericom donosi 21g proteina dobijenog od mleka krava hranjenih travom, sa prirodno prisutnih 4,8g BCAA i 4g Glutamina. Critical Whey je proizvod sa prirodnim aromama, bez glutena, sa niskim sadržajem šećera, odlične rastvorljivosti i konzistencije. Samo dodajte u vodu ili niskomasno mleko i uživajte u šejku odličnog ukusa.

Namena: Dodatak ishrani u prahu sa proteinima surutke.

Aktivni sastojci U 100 g proizvoda U dnevnoj dozi (30 g) %PDU*
Koncentrat proteina surutke 83,3 g 25 g **
Izolat proteina surutke 3,3 g 1 g **
Hidrolizat proteina surutke 3,3 g 1 g **

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: koncentrat proteina SURUTKE (iz MLEKA) (emulgator: SOJA lecitin); aroma vanile; izolat proteina SURUTKE (iz MLEKA), hidrolizat proteina SURUTKE (iz MLEKA) (emulgator: SOJA lecitin); zaslađivač: sukraloza.

Način primene: razmutiti 1 porciju praha (30 g = 2 merice) sa 250-500 ml vode ili mleka u šejker boci. Dobro promućkati. Konzumirati jednu porciju dnevno, odmah nakon treninga ili bilo kad tokom dana u danima bez treninga.

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivne informacije U 1 porciji (30 g) U 100 g proizvoda
Energetska vrednost 464,3 kJ/110,0 kcal 1547,7 kJ/366,6 kcal
Masti

– od toga zasićene masti

1,5 g

0,5 g

4,9 g

1,7 g

Ugljeni hidrati

– od toga šećeri

2,0 g

1,5 g

6,6 g

4,9 g

Vlakna 2,4 g 8,2 g
Proteini 21 g 70,0 g
So 0,09 g 0,3 g

Informacije o alergenima: Sadrži MLEKO i SOJU.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama sa oboljenjima bubrega i jetre, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta u slučaju osoba koje imaju dijagnostikovano oboljenje ili su pod terapijom.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.