CROSS PAK 320GR

CROSS PAK 320GR

2,490.00 din.

6PAK CROSS PAK je unikatan pre-work prizvod bez stimulansa. Njegov učinak je prvenstveno baziran na izdržljivosti i efikasnosti.

Šifra proizvoda: amg-16255 Kategorije: , ,

Opis

6PAK CROSS PAK je unikatan pre-work prizvod bez stimulansa. Njegov učinak je prvenstveno usmeren na izdržljivost i efikasnost. Sastojci su bazirani na kvalitetnom beta-alaninu uz dodatak vitamina i minerala.

Beta –alanin pripada amino kiselinama i omogućava povećanje koncentracije karnozin u mišićima, zaduženog za kiselo-bazni balans u mišćnom tkivu. Sadržaj citrulin malata u sastavu proizvoda je usmeren na povećanje koncentracije kiseonika i ubrzan oporavak nakon treninga. Koncentracija esencijalnih vitamina(B1, B2, B6 i B12) i minerala (kalijum, magnezijum i natrijum) prvenstveno doprinosi normalnom funkcionisanju metabolizma i stvaranju energije na ćelijskom nivou.

Rezlutat ove napredne formule je kontinuirano snabdevanje organizma energijom, povećana izdržljivost i ubrzan oporavak i zato je često omiljen među crossfiterima.

6PAK CROSS PAK ne sadrži kreatin što ga čini idealnim pre-workout proizvodom između ciklusa. Takođe, ne sadrži kofein što posebno zadovoljava potrebe treninga gde je akcenat na preciznosti izvođenja vežbi i visokom nivou koncentracije.

[Total: 1   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: