DIET WHEY

3,200.00 RSD

  • Protein koji podržava smanjenje masnih naslaga
  • Sa dodatkom L-karnitina, CLA i ekstrakta zelenog čaja
  • 80% mešavina koncentrata i izolata surutke
  • Minimalan sadržaj ugljenih hidrata i šećera
Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-21407 Kategorije: , ,

Opis

Diet Whey je savremena formula za upravljanje telesnom težinom, sa kombinacijom nutritienata koji podržavaju smanjenje masnih naslaga i izgrdnju kvalitetne mišićne mase. Pored kompleksnog sastava, koji će vas brzo dovesti do cilja, fantastičnim ukusom će pružiti i zadavoljstvo čulu ukusa.

Sastojci: mešavina proteina SURUTKE (iz MLEKA)[koncentrat proteina SURUTKE, izolat proteina SURUTKE]; kakao u prahu; acetil-L-karnitin; aroma čokolade; ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis)(min. 95% polifenola); konjugovana linolna kiselina (CLA) u prahu; zaslađivači – sukraloza, steviol glikozidi.

Upotreba: Jednu mericu proteina (25gr) pomešajte sa 200-250ml hladne vode, i dobro promućkajte u šejkeru. Dobro promućkati. Možete konzumirati jednu porciju ujutro i jednu posle treninga. Možete i zemniti doručak ili večeru jednom dozom proteina.

Upozorenje: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa oboljenjima bubrega i jetre. Osobe koje koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Sadrži MLEKO.

Pakovanje: 1kg

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]