AKCIJA

HYPER MASS 4KG

4,690.00 RSD 4,300.00 RSD

– za povećanje telesne težine i mišićne mase
– visok sadržaj ugljenih hidrata
– proteinski sadržaj preko 20%
– bez dodatih šećera, bez glutena
– sa dodatkom kreatina

Šifra proizvoda: amg-17349 Kategorije: ,

Opis

Hyper Mass gejner je super saveznik u borbi ka većem i snažnijem telu. Sa ovom formulom dobijate više kalorija i još više proteina koji će vam pomoći u izgradnji i održavanju mišićne mase i obezbediti primarni izvor energije.

Ugljenihadrate čine TriCarbo matrix (maltodekstrin, inulin, kukuruzni skrob). Na osnovu dosadašnjih istraživanja došlo se do saznanja da se mešavinom različitih ugljenih hidrata, pre svega glukoze i fruktoze, povećava njihov nivo apsorpcije i iskoristivosti. Maltodekstrin je ugljenihidrat dobijen delimičnom hidrolizom skroba. Smatra se da unos maltodekstrina smanjuje ukupnu razgradnju glikogena tokom dugotrajnih i intenzvnih treninga odlažući pojavu zamora.

Preko 20% sadržaja čini proteinski kompleks (koncetrat proteina surutke, izolat proteina surutke i kalcijum kazeinat). Protein surutke ima vodeće mesto među proteinima zbog visoke biološke vrednosti i aminokiselinskog sastava najpogodnijeg za mišićnu izgradnju kao i zbog brze apsorpcije.
Hyper Mass gejner sadrži i kreatin koji pozitivno deluje na snagu i izdržljivost, naročito kod intenzivnog treninga.

Preporučuje se:
– u cilju povećanja mišićne mase, snage i opšte telesne težine
– za duge i naporne treninge raznih grana sporta
– za potrebe visokog unosa kalorija iz kvalitetnih izvora

Način upotrebe: dobro razmutiti 1 punu mericu (oko 65g) praška u 450ml vode. U danima treninga popiti jedan napitak ujutro a drugi odmah posle treninga. Ostalim danima popiti jednu porciju ujutro, a drugu uveče.

Napomena/upozorenja: Čuvati van domašaja dece. Ne preporučuje se primena kod dece, trudnica i dojilja. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na proteine mleka ili neki od sastojaka preparata, dijabetičarima, kao ni osobama sa oboljenjima bubrega ili jetre. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.*Upotrebljena boja, tartrazin može imati nepovoljno dejstvo na aktivnost i pažnju kod dece.

Pakovanje: 4kg

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: