ISOLATE PROBLAST 85

6,250.00 RSD

ISOLATE PROBLAST 85 (ukusi: cokolada, vanilla)

NETO MASA: 2270g

VELICINA PORCIJE: 30g (24g proteina po porciji)

BROJ PORCIJA PO PAKOVANJU: 75

Isolate Problast 85 je mesavina izolata proteina surutke najviseg kvaliteta (WPI) i koncentrata proteina surutke (WPC) sto garantuje snabdevanje neophodnih strukturnih materijala za izgradnju misica. Proteine surutke karakterisu nizak sadrzaj masti i laktoze i visok sadrzaj razgranatog lanca esencijalnih BCAA aminokiselina. Stavise, Isolate Problast 85 je poboljsan sa dodatnom dozom leucina, jedine amino kiselina koja aktivno stimulise lucenje insulina bez obzira na koncentraciju glukoze. Leucin je kljucni element u biosintezi proteina sto rezultira brzim porastom bezmasne ciste misicne mase. Koriscenje leucina posle treninga daje antikatabolicke i anabolicke rezultate. Isolate Problast 85 se posebno preporucuje za sportiste koji ucestvuju u sportovima koji zahtevaju snagu.

NACIN UPOTREBE: Uzimati 1-3 serviranja dnevno, 30gr pomesajte sa vodom ili mlekom. Broj serviranja bi trebalo da odgovara vasim individualnim potrebma za proteinima.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12757 Kategorije: ,