IsoPrime CFM 2kg

AKCIJA

IsoPrime CFM 2kg

7,900.00 RSD

Amix™ IsoPrime CFM® je whey protein izolat vrhunskog kvaliteta sa 90% proteina visoke biološke vrednosti. Ovaj proizvod isporučuje pun spektar aminokiselina uključujući visoku koncentraciju BCAA namenjenu zaštiti i izgradnji mišićne mase, kao i ostale esencijalne aminokiseline za stimulaciju hormona rasta i jačanje imunog sistema. Lako svarljivi protein spreman da zaustavi katabolički proces i pokrene sintezu poteina u organizmu. Ne sadrži laktozu!

 

Šifra proizvoda: amg-11917 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Uz Amix™ IsoPrime CFM® brza izgradnja mišićne mase vam je zagarantovana.

Amix™ IsoPrime CFM® sadrži visoko kvalitetne bioaktivne elemente kao što su globulin, alfa-laktoglobulin, beta-laktoglobulin, imunoglobulin i glycomacropeptide (GMP). Proizvod je bogat BCAA aminokiselinama i L-Glutaminom.

BCAA (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) su esencijalne aminokiseline – organizam ne može sam da ih proizvede i potrebno ih je unositi kroz hranu i dodatke ishrani. Igraju važnu ulogu u zaštiti mišićne mase usled intenzivnog vežbanja i učestvuju u procesu regeneracije, opravka.

L-Glutamine podržava oporavak, pojačava imuni sistem i stimuluše lučenje hormona rasta.

Prednosti Amix™ IsoPrime CFM®:

  • izuzetno visog sadržaj proteina (90%)
  • lako rastvaranje
  • ne sadrži laktozu
  • ne sadrži aspartam
  • zaslađen Splenda® sukralozom
  • podržava brz oporavak
  • ubrzava mišićni rast

Upotreba: Razmutiti 1-2 merice  Amix™ IsoPrime CFM® sa 180 – 250 ml hladne vode ili obranog mleka. Konzumirati 2-3 serviranja dnevno, u zavisnosti od dnevnih potreba za unosom proteina.

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Pakovanje: 2 kg.

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: