KICK POWER 300GR

KICK POWER 300GR

2,250.00 din.

Kick Power je dizajniran da pripremi telo za intezivne treninge i velika opterećenja. Daje neverovatan rezultat već pri prvom treningu, napravljen od 3 vrste kreatina i aminokiselina. Preporučuje se za trening snage.

Šifra proizvoda: amg-16345 Kategorije: , ,

Opis

– Povećana produkcija NO (azot-oksida) u telu

– Bolja prokrvljenost, mišićna „pumpa“, snaga i energija

– Bolje performanse i bolji rezultati

Sastav: Etil ester je upravo to što se direktno absorbuje i još jedna pogodnost je što nema viškova i zadržavanja van mišićne ćelije što znači da neće doći do zadržavanja vode i nadutosti koju neki vežbači nastoje da izbegnu. Kombinovanjem jabučne kiseline i kreatin monohidrata dobija se tri kreatin malat koji se mnogo bolje rastvara u vodi od običnog kreatina mnogo efikasnije utiče na regeneraciju molekula ATP-a. Beta alanine povećava mišićnu izdržljivosti i odlaže zamor mišića. L-Arginin povećava nivo azot oksida (NO) u skeletnim mišićima i stvara tzv. mišićnu pumpu i promoviše stvaranje azotnog oksida, poboljšava snagu, izdržljivost, fizičku sposobnost, protok krvi i proizvodnju sopstvenog hormona rasta (HGH).

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 1 porcija (10 gr) pomesajte sa 300 ml vode i promuckajte u sejkeru.  NACIN UPOTREBE: 1 porcija (10 gr)  30minuta pre treninga.

[Total: 0   Average: 0/5]
You've just added this product to the cart: