Kre-Alkalyn 120 kap.

Kre-Alkalyn 120 kap.

2,650.00 din

Ako ste naklonjeni suplementima iz porodice kreatina, vreme je da napravite korak napred i orijentišete se na najnovije produkte.

Amix™ Kre-Alkalyn® je forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje. Ovako visok pH Kre-alkalina praktično onemogućava njegovu degradaciju u organizmu i obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić. Amix™ Kre-Alkalyn® daje momentalne efekte. Sa ovim suplementom ne postoji faza punjenja, faza ciklusa, nema neželjenih efekata, 100% je stabilan kreatinski preparat koji pokazuje trenutne efekte. Rezultat ne izostaje. Da budemo precizni, većina sportista koji su uzimali samo 1-3 kapsule dnevno, postigli su rezultate jednake ili bolje od svih nestabilnih kreatinskih jedinjenja. Budući da ne vezuje prekomernu vodu, pogodan je i u fazama definicije mišića.

 

Šifra proizvoda: amg-11965 Kategorije: ,

Opis

Kakve efekte pokazuje Kre- Alkalin i koje su njegove prednosti?

  • sve efekte kreatin monohidrata bez opadajuće faze
  • nema neželjenih efekata
  • uzima se samo 1-3 kapsule dnevno
  • nema faze punjenja
  • napravljen je najsofisticiranijom tehnologijom

Upotreba: Za najbolji efekat, uzimati 2 kapsule ujutru na prazan stomak i još dve neposredno nakon treninga. Danima kada se ne trenira uzimati 2 x 2 kapsule dnevno

Pakovanje: 120 kap.

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: