MICELLAR CASEIN 700GR

2,100.00 RSD

  • Izvor kazeina visokog kvaliteta, odličnog ukusa čokolade i vanile sa niskim sadržajem masti i ugljenih hidrata
  • 22,5 g (u jednoj porciji) proteina sa produženom apsorpcijom aminokiselina
  • Protein izuzetnog ukusa bez dodatog šećera
  • Snažan antikatabolički i istovremeno anabolički efekat sa dejstvom i do 12 sati
  • Suplement za uzimanje pre spavanja
  • Regeneracija mišića
  • Olakšava mršavljenje
Šifra proizvoda: amg-20914 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

OstroVit Micellar Casein je dodatak ishrani koji sadrži micelarni kazein visokog kvaliteta. Kazein je sporodelujući protein koji snabdeva mišićno tkivo aminokiselinama i pruža osećaj sitosti duži vremenski period. Zato je idealan za unošenje uveče jer obezbeđuje mišićima hranu tokom noći.

Kazein se često dodaje u proteinske komplekse koji sadrže brzodelujuće proteine, kao što je protein surutke, jer se tako dobija efekat produženog delovanja. On štiti organizam od kataboličkih procesa i do 12 sati i doprinosi razvoju i rastu mišićne mase, kao i koštane strukture. Dejstvo kazeina je naučno potvrđeno.

OstroVit Micellar Casein je namenjen svim vrstama sportista u čijoj ishrani je neophodan povećan unos proteina. Idealan je za periode nabacivanja mišićne mase i za dijete za redukciju masnih naslaga. Najbolje ga je uzimati u večernjim časovima, pred spavanje.

Upotreba: Za pripremu proteinskog obroka rastvoriti jednu dozu (30 g = 3 merice) proizvoda u 200 ml vode ili mleka i promešati u šejkeru. U zavisnosti od potreba, piti jednu do dve doze dnevno.

Ukusi: Vanila i čokolada. Željenji ukus možete navesti u napomeni, u koliko trenutno nemamo na stanju taj ukus, kontaktiraćemo ves.

Pakovanje: 700gr

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]