PEANUT TIME BAR

PEANUT TIME BAR

270.00 din.

– 20 gr proteina
– 2,4 gr šećera

Proteinska čokoladica Peanut time je savršeni obrok kada vam u toku dana treba brza i kvalitetna užina ili vam se jede slatkiš koji neće ugroziti vašu teško stečenu formu i liniju. Peanut Time je preukusna proteinska čokoladica, punjena kikirikijem, koja će napuniti vaše mišiće sa 20gr proteina i samo 2,4gr šećera.

Šifra proizvoda: amg-16705 Kategorije: , ,

Opis

Peanut Time sadrži 20gr kvalitetnog proteina (iz različitih izvora proteina), 20gr ugljenih hidrata (ali samo 2,4gr šećera) i samo 12gr dobrih masti. Ravnoteža između različitih hranljivih sastojaka čini ovu čokoladicu pogodnu za svaki dijetetski program.
Veličina od 60 gr je idealan format koji možete poneti u školu, na trening, u šetnju. Fantastičnog je ukusa što je čini pravom alternativom umesto standardnih slatkiša koji sadrže previše šećera, kalorija i nezdravih masti.
Ako ste sportista ili aktivna osoba, prednost užine koja sadrži dosta proteina, a malo šećera je višestruka. Proteini doprinose održavanju i rastu mišićne mase, dok nizak sadržaj šećera sprečava glikemijske skokove koji su povezani sa mnogim nepovoljnim zdravstvenim efektima.

Peanut Time je preukusna proteinska čokoladica sa karamelom i kikirikijem koja će zadovoljiti i najizbirljivije sladokusce.

Ukus: karamela-kikiriki
Pakovanje: 60 gr

[Total: 1   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: