PRIME WHEY 30GR

150.00 RSD

– 85% proteina
– Pomaže u povećanju volumena i snage mišića
– Bogat BCAA aminokiselinama (L-leucin, L-valin i L-izoleucin)
– Sadrži izolat surutke
– Bez dodatog šećera

Šifra proizvoda: amg-20190 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Sa 85% proteina i prirodno bogatim aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA), Prime Whey doprinosi rastu mišića i održavanju telesnog tonusa. Idealan je za sve sportove snage i može se koristiti u programu brzog gubitka masti. Prime whey je takođe 100% protein surutke sa visokom koncentracijom izolata surutke. Ovaj visokokvalitetni proteinski prah sa složenom formulom pratiće vas na putu do vašeg cilja i pomoći će čak i da nadmašite sebe. Osvojiće vas intenzivan ukus i tekstura koja se savršeno veže za vodu ili mleko a vrlo lako se vari. Prime whey će vas takođe iznenaditi svojom izuzetno rastvorljivom teksturom, olakšavajući mešanje i uživanje bez grudvica.

Obogaćen BCAA aminokiselinama, Prime whey će vam pomoći da se fokusirate na povećanje mišićne mase, ali i na oporavak mišića nakon vaših najintenzivnijih treninga. Takođe se može koristiti u kontekstu gubitka kilograma, da zameni višekaloričnu hranu, dok zdravo i efikasno neguje vaše mišiće. Prime whey je visokokvalitetni proteinski prah složene formule koji je pogodan i za početnike i za iskusne sportiste koji očekuju ozbiljne performanse.

Ne sadrži alergene: kirkiriki, jaja, gluten…

Preporučena upotreba: Promešajte do vrha punu mericu sa 250ml vode ili mleka i konzumirajte odmah posle treninga. Možete ga koristiti jos jednom u toku dana, zavisno od vaših potreba, kao užinu ili ujutro na prazan stomak.

Ukusi: Cafe Latte, Keks i krem, Slana karamela, Čoko-brauni
U napomeni možete naglasiti koji ukus želite. U slučaju da tog ukusa nema trenutno na stanju, kontaktiraćemo vas.

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]