Prostar 2.3Kg

10,400.00 RSD

  • 83,3% proteina
  • Sadrži hidrolizovane peptide
  • Podržava imunitet
  • Lako i brzo dovodi do željenog cilja
Šifra proizvoda: amg-12429 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Ultimate Nutrition 100% Prostar Whey većinski sadrži izolat surutke sa ostatkom koncentrata surutke u ukupnom procentu od 83,3. Pored toga on sadrži hidrolizovane peptide u znatnoj količini. Uz konzumaciju ovog proteina oporavak i brza apsorpcija aminokiselina će olakšati naporne treninge i povećati prformanse. Dužina i jačina vežbanja utiču na sagorevanje različitih sastojaka koje su telu u datom trenutku potrebni. Režim dugog do umerenog vežbanja zahteva velike količine goriva – često veće nego što mogu da obezbede rezerve ugljenih hidrata i masti u telu. U takvim slučajevima telo počinje da koristi gradivne proteine. Kratkotrajno vežbanje visokog intenziteta troši glukozu koja čuva rezerve proteina u telu.

Da bi zadovoljili potrebe sportista istraživači Ultimate Nutritiona su razvili formulu Prostar 100% Wheya sa potpunim nizom od 20 aminokiselina koje su telu neophodne.

Prostar 100% whey se proizvodi postupkom niskotemperaturnih mikro i ultra filtracija da bi se obezbedio visok kvalitet, bez gubitka važnih frakcija kao sto su Beta Lactoglobulin, Alfa Lactalbumin, Glycomacropteptide, Imunoglobini, Proteose Peptones, Serum Albumin, Lactoferrin i Lactoperoxidasa.

Ultimate 100% Prostar Whey je podjednako pogodan za rekreativce kao i za profi sportiste. Takodje može pozitivno uticati na funkciju imunog sistema i zdravlje konzumanta.

Podržava imunitet povećavajući proizvodnju prirodnih antioksidanata koje telo sintetiše. Na imunitete takodje blagotvorno deluju mikrofrakcije, koje se ne gube zbog savremenog sistema proizvodnje.

Upotreba: 2-4 merice, zavisno od vrste i intenziteta aktivnosti, ukupne ishrane, telesne težine i fizičke forme. Uzimati između obroka i posle treninga. Možete pomašati sa vodom neopsredno posle treninga ili sa obranim mlekom u toku dana.

Ukusi: Banana, čokolada, jagoda, kuki-krem, malina, moka, natural, vanila, cardamom, mango.
Željenji ukus možete navesti u napomeni. U slučaju da taj ukus nememo trenutno na stanju, kontaktiraćemo vas.

Pakovanje: 2,39 kg

Ocenite proizvod!
[Total: 8 Average: 4.4]