AKCIJA

PUREPRO ISO PRO 1KG

3,200.00 RSD

– 86% proteina surutke
– sa dodatkom BCAA
– sa dodatkom enzima za lakše varenje
– bez aspartmana
– lako rastvorljiv i brza apsorpcija

Šifra proizvoda: amg-15715 Kategorije: ,
Očisti
Pregled korpe

Opis

Pure Iso Pro je izolat proteina surutke koja snabdeva mišiće neophodnim aminokiselinama i aminokiselinama razgranatog lanca BCAA, koje su neophodne za normalni rast i povećanje mišićne mase. Pored izolata, ovaj proizvod u manjoj meri sadrži i mešavinu koncentrata i hidrolizata proteina surutke. Proizvod ne sadrži gluten, šećer i trans masti. Obično se preporučuju sportistima kod kojih je snaga glavna performansa, a uzima se posle rekreacije ili treninga, ili uveče pre spavanja. Idealno rešenje za brz i lak unos nutrijenata jer je izolat visoko rafinisan izvor proteina, maksimalno prečišćen od masti, šećera i ugljenih hidrata, i to ga čini brzo dostupnim izvorom proteina. Pored toga ima antimikrobno, iimunološko i antioksidativno dejstvo. Ne sadrži aspartman i laktozu.

Preporučuje se se:
– profesionalnim sportistima i rekreativcima
– osobama kojim je potreban povećan unos proteina
– osobama koje su netolerantne na laktozu

Ne preporučuje se:
– osobama koje su preosetljive na protein mleka
– osobama sa oboljenjima bubrega i jetre

Način upotrebe:
Za pripremu proteinskog obroka pomešati 1 mericu proizvoda (25 g) sa 250 ml hladne vode. Kao dodatak ishrani, konzumirati 1 porciju proteinskog obroka dnevno posle treninga. U danima kada se ne trenira obrok konzumirati odmah nakon budenja, ili pred spavanje.

Pakovanje: 1kg
Serviranja: 40

Ocenite proizvod!
[Total: 3 Average: 3]

Dodatne informacije

Izaberite ukus

Vanilla, Milk Choco, Cookie & Cream, White Choco Strawberry, White Chocolate, Unflavored, Tiramisu, Sour Cherry Yogurt, Pistachio, Mango Yogurt, Chocolate Hazelnut, Chocolate Coconut, Blueberry, Banana Split