Red Zone

4,140.00 din.

Vrhunski sagorevač masti, čistač organizma i pojačivač imuno sistema

Najveći problem na tržištu sagorevača masti je njihov sastav koji često može da bude problematičan i diskutabilan kada je zdravlje u pitanju! Red Zone je suplement koji jednako misli o smanjivanju i spaljivanju masnih naslaga kao i o zdravlju svih onih koji ga konzumiraju!

Red Zone je specijalno dizajnirana formula koja stvara takozvanu ’’crvenu toplotnu zonu’’ koja omogučava da se spaljuju masne naslage i da vaše telo napokon dobije željeni izgled.

Upotreba: 2 x na dan po 3 tablete; prva doza ujutru na prazan stomak, druga u poslepodnevnim satima, poželjno pre obroka ili treninga, najkasnije 6 – 7 sati pre spavanja.

Pakovanje: 120 kapsula

Šifra proizvoda: amg-12431 Kategorije: ,

Opis

Red Zone je najsavremenija formula za sagorevanje masti čije su komponente razvijane u labaratorijama koje se bave podmlađivanjem, čišćenjem organizma i usporavanju starosti. Naime kada su vršili istražvanja na pojedinim suplementima0 utvrđeno je da ključne komponente od kojih je sastavljen Red Zone osim što usporavaju procese starenja i podmlađuju organizam veoma aktivno i vrlo efikasno skidaju masne naslage.

Zaključak je da su koristi od Red Zone suplementa višestruke: pokreće topljenje masnih naslaga, učestvuje u izgradnji definicije i oblikovanju tela, odlaže zamor, produžava trening, daje energiju vežbačima dovodeći kiseonik u mišiće koji pritom pokreće sagorevanje dubokih masnih naslaga, značajno utiče na opšte poboljšanje zdravlja, podmlađuje i čisti organizam…

Red Zone ima odlično izbalansiran sastav veoma korisnih i zdravih komponenti koje ovaj preparat stavljaju daleko iznad svih drugih u klasi sagorevača!

PowerGrape ® je biljni ekstrakt dobijen iz grožđa od Bordeaux loze(vitis vinifera). Ovaj ekstrat grožđa je bogat više nego čuvenim ’’flavanonidima’’ koje savremena nauka smatra za jedne od najjačih antioksidanata za koje se čak tvrdi da osim svojih dejstava na zdravlje organizma direktno utiču i na usporavanje starenja. Flavanoidi sprečavaju mnoge potencionalne bolesti da se pokrenu držeći ih daleko od našeg zdravlja. Takođe za vreme treninga PowerGrape smanjuje oksidativne procese koji razvijaju vrlo negativne ’’slobodne radikale’’ koji u tom periodu intezivno uništavaju naše ćelije, ubrzavaju porpadanje i narušavaju zdravlje našeg organizma. Postupak za dobijanje Power Grape-a je studiozno izučen da bi zagarantovao ekstrakt koji potpuno očuvava korisne aktivne sastojke iz grožđa koje se koristi kao sirovina. Sportisti koji su uzimali Power Grape u određenim količinama, imali su za čak 21.1% poboljšanja svojih fizičkih performansi.

Quenzime Q -10, je takođe jedan od najboljih antioksidanata koji se nalazi u svakoj ćeliji našeg tela. Q 10 se proslavio po tome što je jedan od ključnih faktora za jačanje srčanog mišića. Q -10, deluje kao ’’iskra’’ koja pokreće proizvodnju energije ATP-a u telu. Q-10 je bitno jedinjenje neophodno za transport i pretvaranje masti u energiju. Saplementacija sa Q-10 obezdjeđuje da mišići i ostali organi i tkiva prime dovoljno kiseonika putem krvi. Njegova dejstva u oblasti sagorevanja masti poznata su od skoro i preporučuje se uzimanje u kombinaciji sa L-Carnitinom.

BetaAlanine, ovaj takodje relativno novi saplement dokazao je svoja svojstva u radu sa sportistima. Beta Alanin je zadužen za smanjenje zamora u mišićima podižući nivo Karnozina koji osim što povećava snagu i izdržljivost mišićima, smanjuje mlečnu kiselinu, jača nervne završetke i štiti telo od povreda. BetaAlanin je veoma popularan kod sportista koji rade na snazi kao i kod onih kojima je potrebna izdržljivost, jer značajno skračuje vreme oporavka između serija, povećava broj ponavljanja i pojačava broj mogućih serija na treningu. BetaAlanin je onaj čuveni sastojak od koga će te osetiti ’’niacinsko’’ peckanje po koži koje prolazi posle 15 minuta ili čim počnete da vežbate i malo pojačate vaš krvotok. Takođe posle nekoliko uzimanja peckanja se smanjuju i nestaju.

Red Zone sadrži i kompleks sagorevača kalorija koji mogu značajno uticati i na poboljšanje opšteg stanja organizma: Prah korena azijskog Žen-Šena koji osim svojih izuzetnih antioksidativnih svojstava, kao i na stimulaciju nervnog i imuno sistema, smanjenja nivoa šećera i holesterola u krvi, u sportu se koristi za poboljšanje mentalnog fokusa na treningu, povećanju kapaciteta pluća, smanjuje umor i pokreće masti da se pretvaraju u energiju. Prah korena Bele Vrbe, koja je poznata kao prirodni aspirin, poboljšava cirkulaciju, pomaže sagorevanju masnih naslaga i sprečava nastanak masnih ćelija. Prah korena Djumbira, snažan antioksidant, pomaže perifernu cirkulaciju, smiruje grčeve i spazam, pomaže drugim biljkama da maksimalno postignu svoj pozitivan efekat. Ekstrat korena Crvenog Čaja sadrži veliki broj korisnih minerala i poznat je kao antioksidans. Prah semena Kola Oraha, podiže raspoloženje delujući kao stimulans, smanjuje apetit, širi bronhijalne puteve. Ekstrat ploda Evodije, veoma korisna medonosna biljka. Cayenne Pepper (crvena ljuta papričica), spaljuje masne naslage, ubrzava cirkulaciju i metabolizam, stimuliše rad srčanog mišića i organa za lučenje. Black Pepper (biber), pojačava cirkulaciju, razbija krvne ugruške, smanjuje potrebu za slatkišima, aktivira rad želuca, podstiče metabolizam.

Red Zone sadrži umerenu dozu kofeina, 100 mg po uzimanju. Kofein ima dobro poznata diuretička kao i termodinamička svojstva i jedan je od najomilljenijih dodataka sportista za skidanje viška masnih naslaga. Red Zone je dizajniran da pomogne telu, obezbeđujući moćne antioksidante tokom sagorevanja kalorija termogenezom, povećavajući telesnu temperaturu omogućavajući telu da sagori kalorije koje će biti iskorišćene za energiju, sprečavajući na taj način da se višak kalorija taloži u salo.

[Total: 5   Average: 4.4/5]
You've just added this product to the cart: