SHOCK SHOT 100ML

200.00 din.

SHOCK SHOT je formulisan za one koji ozbiljno treniraju sa opterecenjem, bodibildere, sportiste koji se bave sportovima snage i sportiste iz svih ostalih sportova koji žele da postignu maksimalni intenzitet, energiju i fokus tokom svojih treninga ili sporta.

NEMA VIŠE NEPRODUKTIVNOG VREMENA U TERETANI!

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-14705 Kategorije: , ,

Opis

Ako svaki trening odradite sa maksimalnim nivoima energije, izgradićete više mišića. SHOCK SHOT je jedinstveni novi način da izvučete što više iz svakog treninga. Treniraćete jače, sa više intenziteta, odraditi više ponavljanja i podizati veće težine nego ikada ranije. Kombinacija bioaktivnih sastojaka osigurava da ćete raditi svojim maksimalnim kapacitetom i izvući maksimum koristi iz vaseg treninga. Svaka komponenta igra vitalnu ulogu u poboljšanju vašeg treninga i faktori rade sinergetski kako bi se sve njihove prednosti spojile i učinile da SHOCK SHOT bude najbolja stvar na svetu, koju možete uzeti pre treninga. Intenzivan mentalni fokus, ogromno povecanje energije i ludačka agresivna želja da gurnete sebe preko granica normalne ljudske izdržljivosti. Zaboravite osećaj umora i slabosti kada dođete u teretanu. Nijedan teg neće biti previše težak, nijedan trening previše intenzivan. Ni jedan osecaj napumpanosti nikada nije bio kao ovaj sad. OSTANI FOKUSIRAN I RAZVALJUJ OD STARTA…DO POSLEDNJE SERIJE. UNIŠTI TERETANU!

Najvisi kvalitet sastojaka dostupan na tržištu, Apsolutno Neverovatni Ukusi, Maksimalan Fokus, Intenzitet, Snaga, Izdržljivost i Napumpanost – za ubistvenu stimulaciju, stav, energiju i snagu da RAZVALIŠ SVAKI TRENING!

PREPORUČENA UPOTREBA:
Koristiti samo u danima treninga. Dobro promućkati pre upotrebe. Za maksimalne rezultate, uzimati SHOCH SHOT 20 minuta pre jakih treninga a najmanje sat i po vremena nakon poslednjeg obroka. Kako bi se izbegla nesanica, ne uzimati preparat najmanje 4 sata pre spavanja. Voditi računa da organizam bude hidriran tokom celog dana i primenjivati ishranu bogatu proteinima, ugljenim hidratima, vlaknima i mastima. Ne uzimati više od jedne doze dnevno.

UPOZORENJE: Ovaj proizvod namenjen je zdravim odraslim osobama, starijim od 18 godina. Pre upotrebe ovog proizvoda, posavetujte se sa lekarom ako niste upoznati sa svojim zdravstvenim stanjem ili ako imate dijagnostikovan zdravstveni problem i/ili uzimate lekove na recept ili bez njega. Ne koristiti u toku trudnoće i dojenja, ukoliko patite od nervoze, glavobolje ili ubrzanog rada srca. Ovaj proizvod namenjen je isključivo zdravim odraslim osobama.

 

[Total: 4   Average: 5/5]
You've just added this product to the cart: