SUPER FAT BURNER BOOSTER GEL 200ML

2,150.00 RSD

Amix Super Fat Burner Booster gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za bezuslovnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu.

Šifra proizvoda: amg-22995 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Amix Super Fat Burner Booster gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za bezuslovnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu.

Formula sadrži biljne ekstrakte visokog učinka sa mnogim pozitivnim efektima na kožu, poput divljeg kestena, ginka i ekstrakta zelenog čaja zajedno sa kofeinom i betainom. Proizvod je obogaćen jedinstvenim biljnim kompleksom za mršavljenje koji se sastoji od ekstrakta guarane, garcinije, bršljana, preslice, morskog hrasta i livadskog slatka.

Super Fat Burner Booster gel je dizajniran da poboljša glatkoću i čvrstoću kože. To je lagan i brzo upijajući gel sa jedinstvenim kompleksom prirodnih aktivnih sastojaka. Gel pruža intenzivan efekat zagrevanja.

PREPORUČENA UPOTREBA: koristiti na suvoj i čistoj koži, nanošenjem dva puta dnevno. Nanesite potrebnu količinu na željeni deo tela i masirajte koncentrišući se na područja kao što je stomak i struk. Ponekad trenutni efekat grejanja može biti odložen.

UPOZORENJE: Proizvod je namenjen samo za spoljnu upotrebu. Izbegavajte kontakt sa licem, sluzokožom, intimnim mestima i otvorenim ranama. Samo za zdravu kožu. Kod izuzetno osetljive kože možete osetiti peckanje, ako postane nepodnošljivo, nežno isperite sapunom i vodom. Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.

Specijalno dizajnirana formula za borbu protiv nakupljanja potkožnog masnog tkiva.

Kozmetički proizvod: potpomaže sagorevanje potkožnog masnog tkiva, regeneriše kožu.

Upotreba: koristiti na suvoj i čistoj koži, nanošenjem dva puta dnevno. Nanesite potrebnu količinu na željeni deo tela i masirajte koncentrišući se na područja kao što je stomak i struk. Ponekad trenutni efekat grejanja može biti odložen.

Ocenite proizvod!
[Total: 2 Average: 4]