Tribulus Fuel

2.200 RSD

Tribulus (lat. Tribulus terrestris, zubačica) je biljka koja se tradicionalno koristila za lečenje impotencije i kao tonik za podmalađivanje, a od nedavno je postala veoma popularna među sportistima, bodibilderima i atletičarima kao prirodni anabolik. Tribulus se ne nalazi na listi doping supstanci i u slobodnoj je prodaji širom sveta. U poslednjih trideset godina istočnoevropski sportisti, kao na primer bugarski tim u dizanju tegova, koristili su tribulus sa velikim uspehom.

Istraživanja vršena u Evropi dovela su do zaključka da tribulus može da poveća nivo slobodnog testosterona, najjačeg anaboličkog hormona, za više od 30% u veoma kratkom roku, tako što stimuliše lučenje luteinizirajućeg hormona hipofize koji utiče na stvaranje testosterona. Kod žena, tribulus ima efekat na balansiranje hormona, pa ima pozitivno dejstvo kod premenstrualnog sindroma (PMS) i u menopauzi. Očekivani rezultati korišćenja preparata koji sadrže tribulus: povećanje nivoa testosterona, povećanje energije

  • pojačanje libida i seksualne potencije
  • pospešivanje spermatogeneze
  • balansiranje hormona kod žena

Preporučena doza: 1 do 2 kapsule dnevno, 1 ujutro, 1 uveče, pre obroka. Osobe koje pate od problema sa prostatom, treba da konsultuju lekara pre upotrebe tribulusa, ali i svake druge supstance koja podiže nivo testosterona.

Pakovanje: 100 kap.

Šifra proizvoda: amg-12382 Kategorije: , ,

Nema na zalihama