AKCIJA

ULTRA WHEY 450GR

1,500.00 RSD

Ultra Whey je 80% proteinska matrica je prirodan izvor proteina, najvišeg standarda, koji se izuzetno brzo apsorbuje i ulazi u krvotok.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-21425 Kategorije: , ,

Opis

Trening podrazumeva poduhvat i napor za telo. Zato je potrebno uneti neophodnu količine proteina nakon treninga kako bi se procesi oporavka, obnove i izgradnje mišića odvijali nesmetano.

Proteini su najvažniji gradivni elenmenti za čovekov organizam, a sportisti imaju posebnu potrebe za njima, nepostedno pre i neposredno posle treninga. Proteini podstiču proces sinteze, izgradnju mišićne mase, podstiču oporavak nakon treninga.

Ultra Whey je 80% proteinska matrica je prirodan izvor proteina, najvišeg standarda, koji se izuzetno brzo apsorbuje i ulazi u krvotok.

Ultra Whey se odlično rastvara i postaje kremast napitak. Sadrži multienzimski kompleks DigeZyme® koji olakšava varenje. Postoji vise različitih ukusa, Milk Chocolate, Strawberry Milkshake, Vanilla Ice Cream, White Chocolate & Raspberry, Lemon Cheesecake, Salty Caramel, Latte Macchiato. Želejni ukus možete navesti u napomeni prilikom poručivanja.

Ultra Whey je predviđen kao suplement uz sve tipove sportova, profesionalnim sportistima, rekreativcima, bodibilderima, ali i aktivnim osobama koji žele da povećaju unos kvalitetnih proteina.

Upotreba: Pomešatij 2 merice (30 g) proizvoda sa 250 ml vode ili mleka. Dobro promučkati u šejkeru ili blenderu.

Napomena: Navedeni sastavi variraju prema ukusu proizvoda.

Pakovanje: 450gr

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]